Dzięki,tylko że te twoje klocki wszystkie po przeglądzie co słychać na odtwarzanych filmach-grają super a wygląd to kwestia gustu [z ładnej miski się nie najesz ]
co do szpulowego to mam też jeden egzemplarz któremu przydałaby się kalibracja i przegląd
Do szpulaków bardzo ciężko będzie znaleźć dobry serwis. Ludzie co zajmowali się tym są starszej daty i już raczej nie wykonują żadnych napraw. A z obecnych osób prowadzących tego typu działalność to ja niestety nikogo w PL nie znam. Więc niestety nie pomogę
Jest dobry serwis w woj. łódzkim pod nazwą Gold Best Audio tylko że wykonują naprawy Akai,jestem po rozmowie z Panem Adamem i niestety sansuia nie weźmie bo musiałby stracić kilka dni na zapoznanie się z serwisówką i słabymi punktami tych sprzętów a Akai naprawia z zamkniętymi oczami to tak w skrócie co mi powiedział,szkoda bo jest dobrym fachowcem.
Sansui SR-838,Sansui SR-212,Sansui SR-535,Sansui 7000,Sansui SD-7000,Sansui SC 700,Sansui A-80,Sansui T-80,Sansui D-100,Sansui LM-330,Sansui HS-200
Nakamichi BX-300E,Nakamichi CDP-2E - mod by Martynka,Dual CD 5150 RC - mod by Martynka.
Będzie Pan zadowolony Na youtube są filmiki od Gold Best Audio no i kolejka oczekujących ale warto
No właśnie przeszukałem chyba cały internet, i nie znalazłem nic na temat tej firmy czyżbym źle szukał? Mógłbyś podać choć jeden link do ichnych filmów lub adres strony tego serwisu? Z góry dziękuję
Poprawny. Szału nie ma brzmieniowo, ale też nie daje ciała. Dynamiczny w brzmieniu schodzi nisko, w moim brakowało nieco góry. Wykonany pancerne. Na żywo wygląda 100 razy lepiej niż na zdjęciu. Wspaniałe gałki, bardzo ładny front panel. Pomimo że kupiłem go na części słuchałem go przez chwilę z zaciekawieniem. Nagrywanie ok, choć brak trzeciej głowicy z dzisiejszego punktu widzenia uważam za potężną wadę. Generalnie ok, można go trafić taniej.
Elac Miracord 750 Mark II + Philips GP 400 MKII / AT-VM95C
Z innej beczki. Szukam rozsądnego top loadera. Myślałem o kenwoodach np kx 710 ale jest biedny bardzo. Ktoś cos poleci? Temat nasunęły mi ponownie polecane Akai gxc. Oczywiście poleca mi amrowek 710 d aleee widzę że były top loadery np. 38 d i 46 d. Rzucił mi się też w oczy Harman Kardon hk 2000. Będę wdzięczny za pomysły
Elac Miracord 750 Mark II + Philips GP 400 MKII / AT-VM95C