Część kolekcji CD już się rozeszła, ale zostało jeszcze ponad 140 płyt, które chcę Wam zaproponować w opcji hurtowej.
WAŻNE! Część płyt ma rysy po stronie srebrnej, ale wszystkie u mnie grają bez problemów. Płyty były używane bez "winylowej atencji". Pudełka również są w różnym stanie, niektóre ok, niektóre uszkodzone. Oferuję gwarancję - jeśli na sprzęcie Kupującego któraś płyta czy płyty nie odpalą, lub zagrają niezadowalająco, pomimo zaatakowania ich przez Kupującego pastą do zębów i szmatką, to przyjmuję zwrot tych płyt bez jęczenia i zwracam za te płyty kasę w tej samej wysokości. Oczywiście wolałbym, aby nie doszło do takiej sytuacji, że ktoś zreapuje 140 płyt i potem wszystkie zareklamuje

TERAZ NAJWAŻNIEJSZE - CHCIAŁBYM SPRZEDAĆ WSZYSTKO HURTEM! Naprawdę, nie dam rady ogarnąć drobnicowych wysyłek, mimo najszczerszych chęci. Nawet umawianie się na odbiory osobiste w Wawie roz...... mi dzień, a pracuję długo i nerwowo teraz.
Proponuję następujące opcje:
CAŁOŚĆ (143 PŁYTY CD) = 6 ZŁ ZA SZTUKĘ = 858 ZŁ + KW
POSZCZEGÓLNE GRUPY PŁYT = 7,50 ZŁ ZA SZTUKĘ (grupy poniżej) + KW
GRUPY:
1. Country - 32 płyty (głównie nowsze country, naprawdę świetna muza, jako bonus płyta Jace'a Everetta z autografem zdobytym przeze mnie 15 lat temu na koncercie w Londynie - miły gość : ) = 32 x 7,50 = 240 ZŁ + KW
2. Chillout/Smooth Jazz - 40 płyt = 40 x 7,50 = 300 ZŁ + KW
3. Rock/Pop - 28 płyt = 28 x 7,50 = 210 ZŁ + KW. SPRZEDANA
4. Jazz - 28 płyt = 28 x 7,50 = 210 ZŁ + KW
5. Muzyka klasyczna i filmowa - 15 płyt = 15 x 7,50 = 112,50 + KW
Podziału dokonałem, jak dokonałem - nie kruszmy kopii

PODSUMOWUJĄC: PŁYTY IDĄ W CAŁOŚCI (143 SZTUKI) DO JEDNEJ OSOBY, ALBO SPRZEDAJĘ POSZCZEGÓLNE GRUPU W CENACH JAK POWYŻEJ. JEŚLI JEDNA GRUPA SPRZEDA SIĘ NAJPIERW (np. ktoś szarpnie klasykę), to dla chętnego na pozostałem 4 grupy hurtem dalej zostaje cena 6 zł /szt.
Jeśli coś jest niejasnego w tej koncepcji, to piszcie proszę poniżej, postaram się wyjaśnić.
Dobra, what have we got here.....

COUNTRY

CHILLOUT/SMOOTH JAZZ UWAGA: PŁYTY W DOLNYM RZĘDZIE Z BIAŁYMI PASKAMI PAPIERU SĄ NIEKOMPLETNE (1 CD ZAMIAST 2 CD)

JAZZ

MUZYKA KLASYCZNA/FILMOWA

Pochylę się nad każdą rozsądną propozycją, szczególnie w przypadku chęci zakupu całości.
Zapraszam i pozdrawiam!
Quarter