Czy ktoś może coś więcej powiedzieć o gramofonie Siemens RW-555 z wkładką ATN13EAV ? Wiem, że to japońska konstrukcja, Sanyo bodajże ?
Najwięcej opinii dotyczy jego wyglądu, że paskudny itd. Rzecz gustu. Po wkładce wiadomo czego się spodziewać, a po reszcie ?
Rozważam zakup jako kolejnego gramofonu.
Czy wiecie coś więcej o tym modelu? Bardzo mało jest w internecie, czy to naprawdę taki biały kruk, czy jest awaryjny, ciężko znaleźć zamienniki wkładki? Cena adekwatna do jakości?
Moje poszukiwania trwają już dobre parę miesięcy i cały czas coś idzie nie po mojej myśli, a tylko budżet się zwiększa.
Ten Philips to bardzo porządny klunkier, ale jednak klunkier. Nie szedłbym w niego za wyjątkiem sytuacji, w której z jakichś powodów byłbym przekonany, że chce wlaśnie ten model i żaden inny.
Były: Daniel G 1100-fs, AKAI AC-3800, Fryderyk G-620, Technics SL-231, Technics SL-Q3
Jest: Technics SL-1610 MKII
Szanowni,
Zamierzam nabyć nowy / stary gramofon w cenie do 1000 pln. Obejrzałem i troszeczkę "pomacałem" nówki sztuki sklepowe i raczej trzeba szukać czegoś w kwocie 4x wyższej niż mój budżet jeśli chciałbym nowy . Wobec tego zacząłem oglądać używki. Znalazłem takie oto ogłoszenie: https://www.olx.pl/oferta/gramofony-bra ... lCW4m.html
Czy możecie powiedzieć coś o tej ofercie (a bardziej o osobie wystawiającej ogłoszenie)?