Witam forumowiczów.
Chce kupić swój pierwszy gramofon, na allegro znalazłem aukcje, która bardzo mi się spodobała - SABA PSP 350.
https://allegro.pl/oferta/saba-psp-350-9945226222
Jednak jest tutaj problem, bo gramofon posiada wkładkę Shure V-15 MK IV, ale niestety bez igły.
Po wpisaniu w google igły do ww. wkładki znajduję tylko igłę VN 45 HE, która przekracza mój planowany budżet. Dlatego też proszę o podanie zamiennika do tej wkładki(200zł?) i czy uważacie, że warto z takiego skorzystać. Czy to jest zbrodnia w biały dzień?
PS. Szukam gramofonu za 400-500 zł.
Wkładka Shure V-15 IV - zamiennik igły VN 45 HE
-
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Re: Wkładka Shure V-15 IV - zamiennik igły VN 45 HE
Przeniosę ten wątek potem do działu zakupowego gramofonów (żebyś się nie zdziwił), ale powiem tobie tak:
Ten gramofon nie może pójść za 500 złotych właśnie dlatego że ta wkładka tam wisi
Nawet bez igły.
Tak, są tańsze opcje by ta wkładka jakoś zagrała, choć zasługuje na top igłę która rzeczywiście przekroczy Twój budżet na całość.
Ten gramofon nie może pójść za 500 złotych właśnie dlatego że ta wkładka tam wisi

Tak, są tańsze opcje by ta wkładka jakoś zagrała, choć zasługuje na top igłę która rzeczywiście przekroczy Twój budżet na całość.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Lukasz31
- Gramofon: Thorens TD 125mkI
Re: Wkładka Shure V-15 IV - zamiennik igły VN 45 HE
Jak pójdzie poniżej kwoty która wymyślił sobie Pan sprzedający, dziwnym trafem pojawi się kolejny raz na licytacji