płyt są kompletne, czasami wytarte na krawędziach, jednak bez skaz, rozdarć czy dziur.
1. Bad Company - Burnin' Sky - USA okładka rozkładana, lekko smaży słyszalnie w cichszych fragmętach
2. Bank - Jestem Panem Świata - Polska - delikatne pyknięcia
3. Steve Wonder - In Square Circle - Francja (?) okładka rozkładana z plakatem, odsłuch bez zastrzeżeń
4. Paul Young - The Secret Of Association USA, odsłuch bez zastrzeżeń
5. Bee Gees - E.S.P. - USA, odsłuch bez zastrzeżeń
6. U2 - War - Niemcy, okładka rozkładana, odsłuch bez zastrzeżeń
7. Jean Michael Jarre - Magnetic Fields - Niemcy, odsłuch bez zastrzeżeń
8. Clannad - Legend ( muzyka z serialowego Robin Hooda ) Belgia - odsłuch bez zastrzeżeń
9. Enya - Watermark - Niemcy - lekko smaży
10. Rita Coolidge - Anytime Anywhere - USA, odsłuch bez zastrzeżeń
11. Electric Light Orchestra - Out Of The Blue - USA , dwie płyty, okładka rozkładana, odsłuch bez zastrzeżeń
12. ZZ TOP - Recycler - Polska, licencja Warner, odsłuch bez zastrzeżeń
13. Eurythmics - Revange - Niemcy, lekko smaży
14. The Moody Blues - To Our Childrens Childrens Children - Holandia (?), okładka rozkładana, drobne ryski, mocno smaży
15. Basia - Time And Tide - USA - prawie nowa, osobiście rozpakowana, stikery okładki zachowane, dosłownie raz słuchana.
Zasady sprzedaży.
1. Wszystkie płyty wystawiam do sprzedaży w cenie wywoławczej 1 zł.
2. Licytować może każdy forumowicz podając swoją kwotę zakupu w tym wątku.
3. Licytować trzeba każdy album z osobna podając swoją kwotę zaokrągloną do pełnych złotych.
4. Każdy forumowicz może kupić dowolną ilość wystawionych albumów.
5. Podana przez oferenta kwota jest wiążąca i w przypadku wygrania licytacji jest do zapłacenia.
6. Sprzedaż będzie trwała od dzisiaj do 10 października, więc proszę składać swoje oferty tylko w tym terminie.
7. W przypadku gdy dwie lub więcej osób złoży identyczną ofertę cenową płytę zakupi osoba która złożyła swoją ofertę pierwsza.
8. Płyty można odebrać osobiście w Bielsku-Białej, lub mogę wysłać ale to osoba kupująca ponosi całkowity koszt przesyłki (opłata
pocztowa wraz z kosztem pakowania).
Jako że jest to test takiej formy sprzedaży wybrałem z moich płyt wyłącznie dublety. Jeżeli się sprzedadzą za przysłowiową złotówkę to gratuluję nabywcy. Jeżeli płyty osiągną jakąś nieco większą kwotę to myślę że eksperyment tej formy sprzedaży będzie można uznać za sukces zarówno sprzedawcy jak i kupującego.
Aha... proszę koniecznie kupić chociaż Basie, bo jak nie to zabieram swoje zabawki i idę bawić się do innej piaskownicy