Znacie mnie już trochę, wiecie, że kupuję impulsywnie,
no tak
Jak przyjdzie to podziel się wrażeniami.
ps jeżeli kupiłeś z wkładką Technicsa to definitywnie dałbym jej szansę.
Nie omieszkam Zanim go przywiozę muszę kupić jakąś rozsądną wkładkę, bo mnie różnica dźwiękowa może zabić Tam jest wkładka z napisem "STEREO" - biały napis na czerwonym tle. To jest wkładka Technicsa?
Jest: Thorens TD-125 + ramię Micro Seiki (od Zbyszek1982), Arcam FMJ CD23, Grundig 5200 (od Kukiz30), Scott 480A, RA Labs Mini Reference Monitors
Był: Technics SL-Q2/1500C/1200GR, Luxman L435, JVC AX1, NIKKO TRM750, Scott A406, Dali Icon 6, Thiel Cs 1.2
Jeśli cały gramofon wygląda tak jak ten fragment na zdjęciu, to ja generalnie nie widzę sensu powrotu do GRa
A to się dopiero okaże. Jakieś syfki na zdjęciach widzę, pokrywa do polerki na 100%, ale mam potrzebę doprowadzenia go do stanu mint-nuffka-sztuka, żeby mniej bolało po GRrze.
Zastanawiam się tylko na czym go postawić by zminimalizować DJ-ską twórczość moich kotów wskakujących na pokrywę w trakcie odsłuchu. GR sobie z tym radził bezbłędnie, ale to jednak dobrze zawieszone bydle było...
Jest: Thorens TD-125 + ramię Micro Seiki (od Zbyszek1982), Arcam FMJ CD23, Grundig 5200 (od Kukiz30), Scott 480A, RA Labs Mini Reference Monitors
Był: Technics SL-Q2/1500C/1200GR, Luxman L435, JVC AX1, NIKKO TRM750, Scott A406, Dali Icon 6, Thiel Cs 1.2
Mogę ale wizualnie średnio on mi się podoba. A to dla mnie tez istotne. Z tych co wymieniłem wszystkie są tutaj w polecanych chyba jak przeglądałem różne rozmowy.
Aktualizacja: kurcze ale jak to zobaczyłem i usłyszałem... Porównałem z wersją tego samego utworu ze Spotify, i na na YT brzmi mi lepiej, muzykalniej przyjemniej mimo, że koles chyba ma płytę brudną.