Dzięki, ściana z płytek imitujących cegłę, ale wyglądają jak prawdziwa cegła

Dzięki, ściana z płytek imitujących cegłę, ale wyglądają jak prawdziwa cegła
Gramofon wygląda na nich lepiej niż w ogłoszeniu. Gratuluję. Zaskakująco dobry stan!
Fajne detale na komodzie
A tak się opierałsyko pisze: ↑21 cze 2020, 11:41Wczoraj zawitał do mnie pre Musical Fidelity V-LPS II. Jest to mój pierwszy przedwzmacniacz zewnętrzny. Maleństwo MM/MC wyprodukowane na Tajwanie. Podłączyłem i od razu zauważyłem wyraźną i znaczącą poprawę szczegółowości, to znaczy umiejsciwieniu instrumentów i wokali, wokal się wysunął do przodu bo wcześniej był cofnięty i zyskał na subtelności. Nie wiem czy też nie rozjaśnia trochę bo w połączeniu z Ortofonem X1 MC jak gra w nocy to robi się widno.![]()
syko pisze: ↑21 cze 2020, 11:41Wczoraj zawitał do mnie pre Musical Fidelity V-LPS II. Jest to mój pierwszy przedwzmacniacz zewnętrzny. Maleństwo MM/MC wyprodukowane na Tajwanie. Podłączyłem i od razu zauważyłem wyraźną i znaczącą poprawę szczegółowości, to znaczy umiejsciwieniu instrumentów i wokali, wokal się wysunął do przodu bo wcześniej był cofnięty i zyskał na subtelności. Nie wiem czy też nie rozjaśnia trochę bo w połączeniu z Ortofonem X1 MC jak gra w nocy to robi się widno.![]()
syko pisze: ↑21 cze 2020, 11:41Wczoraj zawitał do mnie pre Musical Fidelity V-LPS II. Jest to mój pierwszy przedwzmacniacz zewnętrzny. Maleństwo MM/MC wyprodukowane na Tajwanie. Podłączyłem i od razu zauważyłem wyraźną i znaczącą poprawę szczegółowości, to znaczy umiejsciwieniu instrumentów i wokali, wokal się wysunął do przodu bo wcześniej był cofnięty i zyskał na subtelności. Nie wiem czy też nie rozjaśnia trochę bo w połączeniu z Ortofonem X1 MC jak gra w nocy to robi się widno.![]()
Dziękuję.
Aż tak to nie mam, ale też nie ma co porównywać zupełniej innej klasy sprzętu. Dopiero jak posłucham na swoim właściwym torze (już za tydzień) to będę mógł ocenić granie tego MF.