Ania Gacek wyrzucona z Trójki
- arturromarr
Re: Ania Gacek wyrzucona z Trójki
Skromnie, ale regularnie, też ich wsparłem, Trzymam kciuki u rąk i nóg, żeby projekt się udał i trzymał poziom.
Jakby nie było reklam, to ta forma patronów mogłaby jak dla mnie zostać a stałe, ale zakładam, że apetyt będzie rósł.
Ciekawe czy na UKF-ie będzie. W aucie będę miał problem, bo mam klasyczne z retro radiem bez neta, blu, itd.
Jakby nie było reklam, to ta forma patronów mogłaby jak dla mnie zostać a stałe, ale zakładam, że apetyt będzie rósł.
Ciekawe czy na UKF-ie będzie. W aucie będę miał problem, bo mam klasyczne z retro radiem bez neta, blu, itd.
- Myszor
- Gramofon: PD-300
No iarturromarr pisze: ↑19 kwie 2020, 19:43Skromnie, ale regularnie, też ich wsparłem, Trzymam kciuki u rąk i nóg, żeby projekt się udał i trzymał poziom.

Jak urosną to i patronów zastąpią sponsorzy.
W aucie to mało kto ma radio cyfrowe ale podłączysz telefon kabelkiem lub bezprzewodowo i hajda

Płyty na sprzedaż: viewtopic.php?t=21850
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
-
Ludzie -trochę wam palma odbija.Z facetem co nie umie gotować ale dużo o gotowaniu gada Makłowiczem nie przedłużono umowy swego czasu.W dobrym tonie było wieszać zdechłe psy na TVP wiec wieszał .Teraz okazało się ze tenże Makłowicz dostał kopa w cztery litery od TVN i wody w usta nabrał.Potulnie usunął na się na Youtube nie zdając sobie sprawy że tam pierwsza lepsza babcia Zosia gotuje lepiej niż on.Podobna sprawa z Janowskim którego nudny jak flaki z olejem program spadł był ..a nawet nie wiem gdzie był po wywaleniu Janowskiego z TVP.No i co ?Janowski się żali że nowy pracodawca go wystawił? Jakoś nie..Ta cała Ania Gacek tez się nie garnie do wyjawienia powodów dla których nie podpisano z nią kontraktu .No a ze Mann dokazuje? Może-jest na emeryturze i może sobie dokazywać do woli.
- Myszor
A merytorycznie to o co ci chodzi ?
-
- Myszor
-
To jest tak samo merytoryczne jak to ustawiczne pitolenie o biednej Ani Gacek.
- Myszor
I ty o tym decydujesz ? Wow...
-
Wyrywasz fragment zdania z kontekstu i ja ciebie mam brać na poważnie? Merytorycznie chodzi o to że czasem dajecie się podpuszczać jak dzieci.
- Myszor
Absolutnie nie. Nie przejmuj się mną.
- zelazny
Ktoś się orientuje? Kiedy Pan Marcin wraca ze Siestą?
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2020, 02:16 przez zelazny, łącznie zmieniany 1 raz.
- metallsnow
- Gramofon: Wega 301P
Po Wielkanocy to może, wolny kraj, przynajmniej do wyborów...
A nie o gadanie w takich typu programach chodzi? Chyba że Twój telewizor oddaje smak i zapach potraw, to wtedy co innego...
Za to teraz nie jest nudny, bo nie wiadomo o co chodzi i prowadzący są beznamiętni, a ich wiedza woła o pomstę...
No ja też mogę. I starać się stosować interpunkcję zgodnie z zasadami też mogę. A co.
Trójka to było jedyne radio, którego słuchałem z przyjemnością i skupiałem się nad tym co słyszałem, a nie "leciało sobie coś w tle". A ciągłe czepianie się o wiek Pana Manna jest nie na miejscu. Czepiaj się też o górników, policjantów i innych którzy otrzymują emerytury (często większe niż przeciętne wynagrodzenie Kowalskiego, a nie rzadko pracujących też "na lewo"). No i nie zapomnij o naczelniku państwa.
Wega Modul 301P+ADCQLM/AT13EaV/OM10, Sony TA-F570ES, Akai CD-62, JVC TD-X502, Pioneer N-30AE, Onkyo T-4270, Heco TE 1200
Marantz PM-45, Sony MDS-JE520, Summit Exclusive RF550 i pecet
Marantz PM-45, Sony MDS-JE520, Summit Exclusive RF550 i pecet
-
Ja się czepiam Manna o wiek? Co za idiotyczna nadinterpretacja
)))Co do nowych programów typu jaka to melodia i tym podobnych to nie znam bo od lat nie oglądam telewizji .Znam tylko wypowiedzi tych panów pseudo kucharza i i prowadzącego i muzykujacego z wypowiedzi w internecie.

- amrowek
Może mniej zacietrzewienia bo na wzrok pada i problem czytania ze zrozumieniem jest.andre pisze: ↑23 kwie 2020, 22:38Ja się czepiam Manna o wiek? Co za idiotyczna nadinterpretacja)))Co do nowych programów typu jaka to melodia i tym podobnych to nie znam bo od lat nie oglądam telewizji .Znam tylko wypowiedzi tych panów pseudo kucharza i i prowadzącego i muzykujacego z wypowiedzi w internecie.

A szkoda zę się nie oglada bo by się wiedziałó o czym się pisze. Program nie nowy ale nowi prowadzacy,którzy sie zamieniają raz jeden prowadzi jeden program raz drugi prowadzi drugi program i odwrotnie. Ot nowe twarze. Ale "Korone krolów " to chyba ogladasz , bo to taki super serial jest,
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!