Jest ssanie więc ciągną ceny. Normalka. Dziś widziałem jak gość z Biedry wywoził na oko ze 100 rolek papieru toaletowego.
Czy jednym z objawów wirusa jest sraczka ?
a nic nie mówcie jutro ide do poradni rehabilitacyjnej z zamrożonym barkiem to już sam nie wiem czy iść czy nie iść bo jeszcze mi tego wirusa brakuje i tak już rok czasu się z tym męczę
a sraj taśma faktycznie wykupiona po sklepach ale to trudno się dziwić ludzie już swirują bo nie wiadomo co będzie, ale generalnie to jest tak:
- pierwszy kupi ze 2 rolki bo mu się skończyła i nie ma czym dupy podetrzeć
- drugi zobaczy i weźmie ze 6 bo myśli że zbraknie
- trzeci weźmie już 60 bo koronowirus i sklepy pozamykają
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Mi też się papier kończył dzisiaj, ale bez problemu dostałem w biedrze . Izopropanol kupilem 5 litrów do mycia winyli jakieś 2 miesiące temu za 29 zł tyle wygrać .
sony ps-x75, shure V15 V SAS, Audio-technica AT20SLa, at30e, empire 4000d III, shiit mani, Hypex Ncore nc252mp, DAC topping dx7 pro
Gdyby to była inna pora roku to by można użyć papieru toaletowego wędrowca, czyli liścia łopianu. A tak bardziej na poważnie, z punktu widzenia higieny (i chyba też logiki) lepiej podmyć niż podetrzeć?