Marcinmarkowski upolował wzmacniacz (oryginalnie miał to być SA-9500 II, ale przekonałem by dać szansę SA-9800), a teraz przyszedł czas na kolumny

Jesli chodzi o kolumny to jutro tzn. we wtorek sprawa sie wyjasniWojtek pisze:Marcinmarkowski upolował wzmacniacz (oryginalnie miał to być SA-9500 II, ale przekonałem by dać szansę SA-9800), a teraz przyszedł czas na kolumny
hansu pisze:Jeśli nie jest to niestosowne pytanie - mógłbyś zdradzić cenę?
Nie z aukcji. Od pierwszego wlasciciela w stanie idelanym. Przywieziony ze Szwecji, razem z zestwem 100 LP ( lata 60-te , glownie Decca i RCA Victor )Wojtek pisze:Czyli Philips GA-212? Ten egzemplarz z aukcji czy z jakiegoś innego źródła?
Ladnie! Bardzo Ładnie!Greegoory pisze:Dual CV1600 + Dual C 809 + Dual CS 505-2
Dlaczego? Obciążenia dużo nie ma... podłączam tam ładowarki, które jak wiadomo dużo miejsca zajmują i dlatego rozdzielki powpinałem ; ) pozatym "urok" potęgują adaptery z UK na Euro ; DMicke pisze: Ps. Fajnie wygląda ta listwa z prawejAle to już jest chyba mało bezpieczne co nie?
Mnie się własnie średnio podoba... ale pewnie przy jakimś zastrzyku gotówki zrobię podmiankę ; Deenneell pisze: Ladnie! Bardzo Ładnie!
Szary gram dodaje tylko finezji całości
A jakie kolumny MaszGreegoory pisze:Tamten był bardziej miękki... tutaj wszystko jest bardziej surowe jakby... W obu przypadkach EQ w basie muszę dać na full... ale to chyba już takie kolumny mam mało basowe