Spokojnie, mówią na to placebo

- Też taką kupię

Narazie mogę powiedzieć ze wizualnie wszystkim, choć jeszcze nie zaglądałam do środka ale pewnie odkurzacz jest ten sam co w Mk1. Są to poprawki wizualne myjki oraz akcesoriów co widać na pierwszy rzut oka. Wersja alu jest nieporównywalnie lżejsza (7kg) od MK1, sam bylem zdziwiony jak kurier wręczył mi paczke do rąk że taka lekka. Jak kogoś interesuje porównanie to jutro rano mogę porobić zdjecia obydwóm wersjom bo tamtej myjki jeszcze mi nie odebrali.
Wszystkim? Buda inna ale ssawka i docisk ten sam, jak widzę.eu4yaon pisze: ↑12 lut 2020, 12:27Narazie mogę powiedzieć ze wizualnie wszystkim, choć jeszcze nie zaglądałam do środka ale pewnie odkurzacz jest ten sam co w Mk1. Są to poprawki wizualne myjki oraz akcesoriów co widać na pierwszy rzut oka. Wersja alu jest nieporównywalnie lżejsza (7kg) od MK1, sam bylem zdziwiony jak kurier wręczył mi paczke do rąk że taka lekka. Jak kogoś interesuje porównanie to jutro rano mogę porobić zdjecia obydwóm wersjom bo tamtej myjki jeszcze mi nie odebrali.
Ten srebrny docisk przypomina dociski do płyt ala stoper do drzwi.
Pewnie sie zaopatrują w dociski u gramofonika
Petent gramofonika w takich dobrych myjkach