Chyba ta myjka nie jest mi dana, zamawialem VC-S2 ALU
A ta do dostałeś poza innym panelem czymś się rożni w środku ? Jak nie to rabat 50% i można brać
W środku podejrzewam że niczym, ale wersja Alu jest o 2,5kg lżejsza od MK1 i na tym mi w zasadzie tylko zależało. Dopiero jak ją przyślą to bede mógł porównać. Ogólnie myjka fajna, widziałem ją u MMarka i jak mi sypną dobrą rekompensata to najwyżej ją sobie zostawie.
Pioneer PL 50L II + Hana EH + Husariaa v2 + Atoll IN 100SE + JBL TLX8
Chyba ta myjka nie jest mi dana, zamawialem VC-S2 ALU
A ta do dostałeś poza innym panelem czymś się rożni w środku ? Jak nie to rabat 50% i można brać
W środku podejrzewam że niczym, ale wersja Alu jest o 2,5kg lżejsza od MK1 i na tym mi w zasadzie tylko zależało. Dopiero jak ją przyślą to bede mógł porównać. Ogólnie myjka fajna, widziałem ją u MMarka i jak mi sypną dobrą rekompensata to najwyżej ją sobie zostawie.
podejrzewać to sobie możesz w ciemno... jak to mówią
jak już ją doślą
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Jeżeli nie będzie plomb to i tak chciałem ściepać dekiel i zobaczyc czy nie dalo by się bardziej wygluszyc odkurzacza
A czy sie czymś się różni to z tego co czytałem to tylko poprawki wizualne. https://www.audioappraisal.com/pro-ject ... -reviewed/
Oczywiście sprzedali mi coś czego nie mają. Mam dwie opcje do wyboru albo zostawiam czarną i oddają 6 stówek albo czekam do połowy stycznia aż sie pojawi u nich ALU i zrekompensuja mi to dwoma stówkami a na ten czas mogę sobie pomyć płyty tą myjka co przysłali. Chyba wybiore jednak tą drugą opcje
Również mam zamiar je pomierzyc decybelomierzem bo podobno ta wersja ALU jest nieznacznie cichsza. Pewnie będzie to różnica kilku dB ale bardzo mnie to interesuje
Zdecydowanie druga opacja.
Nawet bym się nie zastanawiał sekundy.
Teraz wielkie mycie i to za ......
A potem jeszcze dwie stówki które można na płytki przeznaczyć.
Super opcja.
Technice SL-Q3 + Arcam rPhono, Unitra Daniel G 1100-fs + Art DJ Pro II, Philips AF877, Harman/Kardon AVR 460, Monitor Audio Silver RX8, Canton Quinto 540
VC-S2 ALU przyjechała. Koty już mnie nie lubą (hałas)
The story so far:
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
― Douglas Adams, The Restaurant at the End of the Universe
u kogo zamawiales? Ja nadal czekam, podobno (kolejny) termin w którym ma byc u dostawcy to jutro..
winyle.pl
Dostępność prawie natychmiastowa, czekałem dzień czy dwa na pokrowiec (pokrywa od wcześniejszych wersji nie pasuje).
The story so far:
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
― Douglas Adams, The Restaurant at the End of the Universe
Przyłączam się do gratulacji
BTW - stwierdzam, że winyle mają normalną duszę i świadomość. Odkąd odpaliłem myjkę, to trzeszczące płyty, które bezwzględnie planowałem umyć nagle przestały trzeszczeć! Przypadek? Nie sądzę....
Jest: Thorens TD-125 + ramię Micro Seiki (od Zbyszek1982), Arcam FMJ CD23, Grundig 5200 (od Kukiz30), Scott 480A, RA Labs Mini Reference Monitors
Był: Technics SL-Q2/1500C/1200GR, Luxman L435, JVC AX1, NIKKO TRM750, Scott A406, Dali Icon 6, Thiel Cs 1.2