Myszor ma niewychowane śierściuchy, te wychowane grzecznie słuchają muzyki z panem, a nie zjadają sprzęty. A może nie karmi, albo tylko porcje głodowe dostają?
Myszor ma niewychowane śierściuchy, te wychowane grzecznie słuchają muzyki z panem, a nie zjadają sprzęty. A może nie karmi, albo tylko porcje głodowe dostają?
Jak ich katuje Rammsteinem to co się dziwić, że niszczą Myszor zmień repertuar to będziecie żyli w symbiozie
NAD 160a / NUDAmini / Philips CD-350 / Braun LS 120
Dual 601, 604, 704, 3x721, 1019, 1209, 1218, 1219, 1229, 1249, Perpetuum Ebner 2020L, Perpetuum Ebner PE 34
Myszor jak ty to chłopie znosisz Widocznie miłość do zwierząt wygrywa W pierwszej chwili to bym im pewnie wręczył po bileciku na autobus do Celestynowa
Headshell poszedl na złom niestety.
Zamówilem godnego (mam nadzieje) następcę z Yamamoto bo mnie Karol namówił. Zwierzęta to zwierzęta. Dla nich to tylko kawałek drewna. Ciężko upilnować czterech gamoni.
Oby to bylo ostatnie zdjecie jakie tu wstawilem
Takie coś znalazłem na swoim FB. Już tego sprzętu nie mam... Wyrzuciliśmy go bo był zepsuty.
Ale fajnie byłoby mieć kiedyś taką wieżę, w stylu retro.
Usuwam część zdjęć na FB i się natknąłem na nie. Wtedy jeszcze nie byłem tym, kim jestem teraz (wrzesień 2015).
W winyl wciągnąłem się jakieś 2-3 lata temu i tak naprawdę dopiero od tego czasu naprawdę słucham muzyki i jako tako się tym interesuję...
Oj powiem Tobie @RadTang, że ten sprzęt Twojego Taty, to chyba wymiótł by ten którego teraz używasz.
Tylko jeszcze dołożyć dobre kolumny...
Dla mnie swego czasu taaaki sprzęcik pozostawał tylko w swerze marzeń.