Ażeby Wojtek nie zarzucił mi lenistwa, odpowiedni dział zaliczony. Wojtka zalecenie, to według kolejności nacisk igły, antyska, overhang, azymut, vta. Mam nadzieję, że tak, z tego co pamiętam. Zacząłem próbować na sucho.
Nacisk i antyska bez problemu. No i teraz. Wydrukowałem kątomierz {brak oryginalnego) i .... Serwisówka mówi, że stała między rysikiem igły, a gniazdem headshella, to 49 mm + overhang 14 mm.. Ażeby ustawić władkę w dwóch punktach należy, ją ustawić. przesuwając przód/tył, albo bok/bok i zachować kąt prosty w stosunku do linii kątomierza. Jeśli zacznę tak robić, to co z zachowaniem tych stałych. Na mój rozum zmienią się. Zagwozdka, też z azymutem. Płyty testowej nie mam , więc chyba lusterko. Panowie Regsoft, Myszor, Darkman, Dragant i inni soniaczowalnięci do dzieła. Proszę o łopatologiczne wyjaśnienie wątpliwości i podzielenie się swoimi patentami, co by miód spływający na wasze uszy i me uświadczyły.
Pierwotnie chciałem z kimś z wymienionych przez pw, ale wyszło tak, choć pierwszy pomyślunek, może byłby lepszym. Decyzja Wasza.