A co tu do atakowania? Piszesz i mówisz że bierzesz, wysyłasz ojro i cześć.
Jeśli masz na myśli "ponegocjuję" to pewnie zaraz usłyszymy lament że okazja "jakimś cudem" przepadła
Dziś założyłem konto na ebay de , nie miałem więc kombinacji co nie miara ... teraz sam się tym zajmę. Niby umówiona na popołudnie ale jest więcej zainteresowanych ... ona gdzieś tam w kolejce.. zgroza !!
Nie trzeba zakładać osobnych kont na każdy kraj. Jedno konto założone na eBay pozwala na logowanie wszędzie. Ja zakładałem na ebay.pl, a często loguję się na ebay.com.
Były: Daniel G 1100-fs, AKAI AC-3800, Fryderyk G-620, Technics SL-231, Technics SL-Q3
Jest: Technics SL-1610 MKII
Ktos juz zadzwonil i umowil termin. Placa przy odbiorze. Niemcy sie tego uczciwie trzymaja. Facet sie nie zglosi - ogloszenie trwa dalej bez napisu rezerwacja.
Czy 500 zł za Technicsa SL Q2 bez wkładki w bdb stanie to okazja na miarę Crocksów w Lidlu, czy po prostu dobra cena? Ewentualnie 80 zł więcej z wkładką Techtron T512.
Czy 500 zł za Technicsa SL Q2 bez wkładki w bdb stanie to okazja na miarę Crocksów w Lidlu, czy po prostu dobra cena? Ewentualnie 80 zł więcej z wkładką Techtron T512.
To bardzo dobra okazja. Wkładkę też bym brał.
Były: Daniel G 1100-fs, AKAI AC-3800, Fryderyk G-620, Technics SL-231, Technics SL-Q3
Jest: Technics SL-1610 MKII
Jeżeli te dodatkowe 200 zł to w Twoim budżecie i igły są nowe to może i ok, choć moi zdaniem trochę zawyżone te ceny za wkładki...
Wracając do kwestii sprzedawcy z Żoliborza to w końcu udało mi się go odwiedzić. Gość jak najbardziej ok w odbiorze, pogadaliśmy i posłuchaliśmy kilku gramofonów i wkładek. Natomiast wydaje mi się, że cenowo trochę zawyża. Co prawda gramofony w naprawdę bardzo dobrym stanie wizualnym i technicznym, no ale zaproponował mi (i tak w cenie poza budżetem i już nie do tego wątku) Technicsa SL-B3 z wkładką Technics 270C igła używka komplet za 850 PLN oraz SABA PSP-240 z wkładką AT12 i nową oryginalną igłą komplet za 800 PLN. Nie jestem znawcą, ale wydaje mi się, że można taniej zakupić podobne sprzęty.