Ikona edycji "ołówek" w prawym górnym rogu własnego postu.* W postach obcych nie będziesz tego widział.
We własnym poście masz 3 ikony. W obcym tylko dwie: wykrzyknik = zgłoś ten post, 1/2 cudzysłowu = odpowiedź z cytatem.
*tu i tak dopisujesz zmiany własnego postu lub dodatkowy tekst, jesli pod Twoim postem nikt, nic jeszcze nie napisał.
Moim zdaniem cena za ten Telefunkena ts 850 bez pokrywy mimo przeglądu i tak jest za wysoka
Doliczając koszt pokrywy o ile dostaniemy lub dorobimy zrobi nam się kwota za którą kupimy już kultowego s500 czy s600 ze świetnym ramieniem
Sony PS-X65
AT- OC9MLII
AT 630
MaCaBRiaa
Proton D1200
Yamaha CX2
Dac (mod by Martynka)
Theta Carmen II
Sonus Faber Grand Piano Home
Yamaha CR 820
Arcam Alpha 5 Plus (mod by Martynka)
Toshiba SS 810
Pro-Ject Essential II?
a zdaje się, że zbiera dosyć dobre opinie.
Gdzie?
Oj tak opinie zbiera dobre i bardzo dobre, ostatnio jest bardzo popularny na forum. Poszukaj. Wszystko masz jak na dłoni. Są też inne Pro Dżety zbierające dosyć dobre opinie, np Carbon. Mam kolegę, któremu rekomendował ten gramofon sam sprzedawca w sklepie audio i mówił, że lepiej się nie da.
Dzięki szukajce na forum znalazłem 2 albo 3 wpisy, które definitywnie odradzają ten zakup, ale bez podania jakichś konkretniejszych argumentów. Stąd moje pytanie easy panowie
Ostatnio zmieniony 15 sty 2018, 17:05 przez stillserious, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam kolegę, któremu rekomendował ten gramofon sam sprzedawca w sklepie audio i mówił, że lepiej się nie da.
Jak to sprzedawca. Przecież nie powie: panie idź pan do domu i kup se na allegro używkę, bo ja tu na półkach mam sam szajs. Niestety czy kupujemy sprzęt używany czy nowy to trzeba najpierw poczytać a do tego najlepsze są fora, bo "recenzji" pochlebnych też nie brakuje w necie czy prasie. I nie dotyczy to tylko sprzętu audio.
Konkretnie to sprzedawczyni była. I podobno fajna d.., to kolega wziął. Klasyka gatunku. Teraz żałuje, bo żona się dowiedziała, że to była transakcja wiązana i ta Pani chciała kolegę naciągnąć w sumie nie tylko na gramofon.
moim zdaniem to jest nieuczciwe. Mogła mu dać za darmo. Z drugiej strony, kto dzisiaj daje za darmo?
Ostatnio zmieniony 15 sty 2018, 17:28 przez darkman, łącznie zmieniany 1 raz.