to ma byc głebokośc czy szerosc ,bo się pogubiłemKapitanPlaneta pisze: ↑10 gru 2017, 13:46ale jest pewien haczyk, szafka w której ma działać gramofon ma 34 cm głębokości.

to ma byc głebokośc czy szerosc ,bo się pogubiłemKapitanPlaneta pisze: ↑10 gru 2017, 13:46ale jest pewien haczyk, szafka w której ma działać gramofon ma 34 cm głębokości.
głębokośćto ma byc głebokośc czy szerosc ,bo się pogubiłem
To tutaj faktycznie temat sie komplikuje.KapitanPlaneta pisze: ↑10 gru 2017, 21:23...powiesi mnie za jaja... Więc nie, nie wyjdę na tym lepiej.
Zaraz, ale jeśli to ma być szafka stojąca przy ścianie, jeśli drapak ma stać na górze (brak "pleców"), wtedy możesz szafkę o te 3 cm odsunąć od ściany - będzie też miejsce na przewody.KapitanPlaneta pisze: ↑10 gru 2017, 21:23Jak żona się dowie, ze nie przygotowałem się na tą okazję i zamówiłem szafkę za 1500zł o 3 cm za płytką to powiesi mnie za jaja... Więc nie, nie wyjdę na tym lepiej.
głębokośćto ma byc głebokośc czy szerosc ,bo się pogubiłem
Nienie... na szafce jest miejsce na radio/wzmacniacz/kolumnę. stawiam tam Sabe Freiburg. Gramofon w szafce, z przodu szkło, z tyłu lustro. Poniżej barek.Zaraz, ale jeśli to ma być szafka stojąca przy ścianie, jeśli drapak ma stać na górze (brak "pleców"), wtedy możesz szafkę o te 3 cm odsunąć od ściany - będzie też miejsce na przewody.
Rozważę jak będę miał dziecko.poza tym, niektórzy, w pewnym wieku, twierdzą że cały ten seks jest mocno przereklamowanyWięc może warto jednak postawić na winyle
Właśnie o Dualu myślałem... Ale nie za bardzo się znam i nie wiem na co zwrócić uwagę. Jakieś propozycje?Wszystkie "małe" Duale spełnią ten warunek i jeszcze zostanie trochę luzu
Ależ ten Dual natrzaskał tych modeliKapitanPlaneta pisze: ↑11 gru 2017, 18:07Właśnie o Dualu myślałem... Ale nie za bardzo się znam i nie wiem na co zwrócić uwagę. Jakieś propozycje?
Z idlerów to np.1218 i 1228. Trochę niższy model ale jeszcze jakość na rozsądnym poziomie i taniej zapewne: 1216 i 1225-1226KapitanPlaneta pisze: ↑11 gru 2017, 18:07Właśnie o Dualu myślałem... Ale nie za bardzo się znam i nie wiem na co zwrócić uwagę. Jakieś propozycje?
Jak zmieniacz to warto rozważyć jeszcze inne
Spoko, coś się wymyśli
Pawlos nie zapominajmy o 1229. 1246 też niczego sobie. I największy hardkor 1019
No właśnie te brałem pod uwagę kiedyś (bardziej chyba idler mi się kołacze). Muszę to na spokojnie przewałkować z Kamilem. Zdaje się była też róznica w wysokości/ładowności szpindla (?) 6-10 czy jakoś tak (?).
No mówię
Ano właśnie. Czym mniej tym chyba lepiej to pracuje, ale nie wiem, tak sobie bajam tylko. Myślałem o mniejszej ładowności, ale i tak się zdam na Wasze doświadczenia.
ja nie zapominam po prostu 1219 przebija 1229 szufladą i otwieraną pokrywą ,a 1246 może byc ,ale nie ma tej fajnej regulacji antyskatingu