Witam, jak w temacie. Jeśli ma ktoś inne świąteczne płyty Sinatry to proszę na priv. pisać.
Pozdrawiam
Frank Sinatra - The Sinatra Christmas Album
- kotlaro
- Gramofon: Fisher MT 6331
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Re: Frank Sinatra - The Sinatra Christmas Album
Mła. Parę płyt Sinatry zawsze się znajdzie. Po pracy mogę Tobie podrzucić tytuły. Tu w wątku, a na sobotę mogę nawet podrzucić free do Płocka prywatnym kanałem specjalnym. Chodzi o płytę czy płyty?
.. bo to determinuje transport, kumpel ma mały bagażnik w sumie. Bo te Merce to wiadomo tylko do szpanowania.. ledwie się tam karta kredytowa mieści i paczka fajek. No ale jakoś upchniemy w razie czego 

- kotlaro
- Gramofon: Fisher MT 6331
Re: Frank Sinatra - The Sinatra Christmas Album
Wszystko zależy od tytułów i cen. Podaj później co mialbys na sprzedaż i cenę.darkman pisze: ↑28 lis 2017, 09:11Mła. Parę płyt Sinatry zawsze się znajdzie. Po pracy mogę Tobie podrzucić tytuły. Tu w wątku, a na sobotę mogę nawet podrzucić free do Płocka prywatnym kanałem specjalnym. Chodzi o płytę czy płyty?.. bo to determinuje transport, kumpel ma mały bagażnik w sumie. Bo te Merce to wiadomo tylko do szpanowania.. ledwie się tam karta kredytowa mieści i paczka fajek. No ale jakoś upchniemy w razie czego
![]()