Przykład na to że nie warto sugerować się negatywami, 12 LP i wszystkie praktycznie dziewiczki w shrinku. Myślałem że antykwariat z reguły nic sobie nie będzie robił co do stanu a tu zonk
Jak coś wrzuci to łeb urywa- tyle w temacie, kupiłem 3 płyty tylko ale taki przykład - The Band S/T tłoczone "początkiem matrycy " Sterling, RL- zainteresowani będą wiedzieć o co chodzi
edit:
a jednak vinylty33.3 nie polecam, zbyt duża loteria także go usuwam z listy
DDX-1000 > RMG-309i/SME3012 > SPU/MPU > Lundahl > AN Kondo/ANK > 300B > Audio Nirvana
CM4 Diretta Host > Holo Red Diretta Target (DDC Mode) > Holo Cyan 2 > AN Kondo > 300B > Audio Nirvana
Polecam wszystkim sklep z płytami pod adresem serpent.pl
Pan Krzysztof jest świetny w tym co robi, a wszystkie paczki zawsze doszły bardzo profesjonalnie zapakowane. I co najważniejsze bardzo szybko.
Kilka kliknieć i wszystko zapłacone. Paczki idą na cały świat.
Polecam sprawdzona firma.
-Winyle z Biedronki? -W żadnym wypadku. -A komu to potrzebne? A dlaczego?
Aż przyjemnie napisać.
Niskie ceny, stany zgodne z opisem, wszystkie płyty umyte i w osobnych nowych kopertach.
Każda płyta zapakowana w zaklejany woreczek.
Dbałość o szczegół niespotykana za te kwoty.
Z czystym sumieniem dopisuję Klimas Audio Serwis jeśli chodzi o pielęgnację pokryw. Wolałbym dopisać tę usługę na "Listę polecanych sprzedawców online", ale takowej nie ma Pokrywa bardzo ładnie odnowiona, po rysach ani śladu, dodatkowo pokrycie woskiem. Co do czasu, to chwilę trzeba poczekać, ale w tej cenie (80zł usługa + 20zł wysyłka) warto.
Sony PS-X70, Nagaoka MP-110+JNP-200/Denon DL301 MKI, Nuda Mini, Rotel RA971, Canton Karat 300, Rotel RCD-930AX
Sklep rms bardzo pozytywnie zaskoczył mnie reklamacją płyty.
Dostałem album od Żony na walentynki. Okazało się że w drugi utwór strony C jest wtopione kilka drobinek "śmieci". Zadzwoniłem do sklepu, Pan poprosił o zdjęcia na maila. Zrobiłem, wysłałem. Następnego dnia telefon że właśnie wysłano do mnie nową płytę a starą mam spakować i oddać kurierowi który dostarczy nową. Całość trwała 4 dni.
Pozdrawiam. Marek.
Sony/Denon/Ortofon/Micro Seiki PreamPD La Hiraga Hegel H300 MC Systems M3
AT15Sa AT150MLX Denon DL-103D,301mkII Grace F-8L EMT TSD15 Goldbug Medusa Nakamichi MC1000
Ortofon Cadenza Black,Rohmann,SPU E GM Gold Pickering XSV3000 Sony XL-45 XL-55
To ja dopiszę freon22 z allegro.
Pokusiłem się na płytę za 140 podczas gdy wszędzie były po 60 bo myślałem że wydanie amerykańskie (kod ean od zera i nazwa wytwórni) a przyszło to samo co w empiku za 60.
Napisałem reklamację, gość zadzwonił natychmiast, wypytał o co chodzi , kazał odesłać płytę, przeprosił za zły opis i zwrócił kasę z przesyłką.
Niby normalne a byłem w szoku.
Chciałbym pochwalić uzytkownika OLIWIA-JULIA,kupIłem ostatnio kilka płyt,jedna była dziwnie zajechana,wizualnie ładna,ale cały czas trzeszczała,jakby odtwarzana na uszkodzonej igle albo kiepskim sprzęcie.Po kontakcie,bez zbędnych formalności został mi wysłany drugi egzemplarz.Przy tej ilości sprzedawanych płyt i klientów takie podejście uważam za bardzo pozytywne.
Chciałbym pochwalić sprzedawcę z allegro o nicku PILCZ. Kupiłem od niego dwa longplay'e, dołożył singla w gratisie, szybka odpowiedź na pytanie, szybka wysyłka, płyty solidnie spakowane, w dobrym stanie i godne z opisem.
mvm_ie, udzielający się i na tym forum miłośnik japońskich wydań. Kupiłem koncertowy album Grand Metal Live: stan w 100 % zgodny z opisem, dodana nowa folia, zapakowany bardzo solidnie, cena też dobra, bo za 2LP z przesyłką 105 zł - polecam!
Muszę tu opisać moje doświadczenie z reklamacją w sklepie Plays.pl http://plays.pl/
Kupiłem kilka płyt (nowych), jedna miała dość sporą rysę na 1 utworze strony B. Zgłosiłem reklamację telefonicznie i następnego dnia wysłano mi nowy egzemplarz. Nawet nie poczekali aż odeślę im uszkodzoną sztukę. Aż się głupio czuję bez wali bez wielu maili i telefonów, po prostu. Jak nie w Polsce.
Sony/Denon/Ortofon/Micro Seiki PreamPD La Hiraga Hegel H300 MC Systems M3
AT15Sa AT150MLX Denon DL-103D,301mkII Grace F-8L EMT TSD15 Goldbug Medusa Nakamichi MC1000
Ortofon Cadenza Black,Rohmann,SPU E GM Gold Pickering XSV3000 Sony XL-45 XL-55
Natrafiłem ostatnio na sprzedawcę na Discsogs o nicku grzechukolo. Przesympatyczny i rzetelny człowiek. Zakup z Polski do UK. Opłaty na platformie mnie odstraszyły ale dogadaliśmy się zapłaciłem przez PayPal. Płyty doszły dobrze zapakowane. Nowe w folii więc nie wiem jak ocenia używane ale nie mam podstaw by mieć jakieś obawy - 1180 sprzedanych i 5 neutralnych. Piszę tutaj bo nie mam mu jak napisać dobrego komentarza a sprawdził się na medal. http://www.discogs.com/seller/grzechuko ... rmat=Vinyl