amrowek pisze:no to nie dziwię się że gra do d...y
Nie ma tylko Dac i to chyba po usb chyba zę masz toslika lub coaxa
Ale ja nie powiedziałem nigdzie ze gra dupy, napisałem tylko ze porównywalnie Dual i Kenwod pewnie większa różnicę poczułbym z lepszego źródła ale wg mnie gra na tyle dobrze z lapka ze nie muszę inwestować w zewnętrzny interface A i tak sporadycznie tak podpinam
Jest: Technics SL-5300 // Dual CV-1400 // Canton GLX-100 Były: ITT HiFi 8012, Pioneer SPL-40, Pro-Ject Debut III DC Esprit, Kenwood KA-3700
amrowek pisze: oj żle się wyraziłem chodziło mi z jakiego gniazda w laptopie wyprowadziłeś przewód audio
Tutaj podobnie nie mam zbyt dużego wyboru - wyjście słuchawkowe A jest jakaś inna opcja poza zakupem zewnętrznej karty dźwiękowej ?
W sterowniku do dźwięku powinna być opcja przypisania wyjścia jako na głośnik przedni.
Wega Modul 301P+ADCQLM/AT13EaV/OM10, Sony TA-F570ES, Akai CD-62, JVC TD-X502, Pioneer N-30AE, Onkyo T-4270, Heco TE 1200 Marantz PM-45, Sony MDS-JE520, Summit Exclusive RF550 i pecet
Saba freiburg 11 stereo automatic. Produkcja 1961 rok.
Automatyczne wyszukiwanie fal radiowych.
Piękne radyjko,podświetlane klawisze,pięknie się prezentuje, jednak pograło u mnie dosłownie 5 minut, a teraz milczy.
Nie w Cz...u. Ale w tym podobnym. Był przepalony bezpiecznik, więc go wymieniłem. No i zagrało. Akurat tylna pokrywa była zdjęta, bo świeżo po wyczyszczeniu. Coś jakby się przytopiło,...i nastała cisza. Zgasło magiczne oko, i tyle.
Tam okazje zdarzają się baaardzo rzadko. Przyjeżdża towar i cena ustalana jest na podstawie cen w internecie z delikatnym upustem. Takie nastały czasy...