Witam wszystkich użytkowników forum,
od pewnego czasu poszukuję LP Shinsight Trio o nazwie Shallow Night Blurry Moon. Na eBayu dostępne są tylko płyty kompaktowe. Mi bardzo zależy na winylu, cena jest sprawą drugorzędną. Prawdopodobnie jest on nie do zdobycia, jednak w akcie desperacji postanowiłem napisać tutaj. Jeśli ktoś jest szczęśliwym posiadaczem tego albumu i chętny jest go odstąpić - proszę o info.
Bless
Kupię Shinsight Trio - Shallow Night Blurry Moon
-
- nasiaka
A czy to aby na pewno jest Lp ? I czy jest w ogóle wydane na winylu ?
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Zrobiłem szybkie śledztwo i wychodzi na to, że ten album nigdy nie ukazał się na winylu
Jedynie jako CD, w dość niskim nakładzie.

Dlaczego? Bo to winyl? Kup CD.SzalonyDzik pisze:Mi bardzo zależy na winylu
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Re: Kupię Shinsight Trio - Shallow Night Blurry Moon
No właśnie wychodzi na to, że nie. Szkoda, byłem święcie przekonany, że będzie to dostępne na winylu.nasiaka pisze:A czy to aby na pewno jest Lp ? I czy jest w ogóle wydane na winylu ?
Powód jest bardziej prozaiczny - w tym momencie jestem w posiadaniu tylko i wyłącznie gramofonu. Nie mam odtwarzacza CD. Jest to oczywiście przejściowy kryzys, ale nie wiem do końca kiedy się skończy. Wiem, że kiedyśWojtek pisze:Dlaczego? Bo to winyl? Kup CD.

No trudno, szkoda. Niemniej jednak dzięki wielkie za pomoc.
- nasiaka
Re: Kupię Shinsight Trio - Shallow Night Blurry Moon
Czyli mówiąc najprościejSzalonyDzik pisze:No właśnie wychodzi na to, że nie. Szkoda, byłem święcie przekonany, że będzie to dostępne na winylu.
Nie jest to LP i niestety ale brak wyadania na winylu