Bob Dylan - Desire
The Allman Brothers Band - cokolwiek przed 1980
Jeśli tylko byłoby mnie stać, to jasne, że chciałbym posiadać najlepsze z możliwych wydań i w najlepszej jakości, ale szukam płyty do słuchania... jestem raczej miłośnikiem muzyki, a nie kolekcjonerem... Ze wstydem przyznaję, że z dwóch propozycji , takich jak unikat, ale podniszczony i dobre solidne wydanie w idealnym stanie - skłaniam się do tej drugiej opcjidarkman pisze:To jakoś pomyśl nad tym Desire od Blispx`a, bo to będzie konkret wydanie.
blispx pisze:Jeżeli patrzeć pod kątem matryc to pierwszy Desire to 3A/2A z CTH nie licząc promo, mój to CSM ostatni tłok przed przejściem z PC na JC
@marker jakby co to u mnie on leży i się nigdzie nie wybiera, to jak się namyślisz z tą wymianą daj znać
Oceniać płyty umiem ale nie lubię wyceniać, z resztą ten album to maks $15 w porywach $20 więc drogi nie jest
Zgoda, ale są jeszcze wydawnictwa wybitnie adresowane do zbieraczy... niskonakładowe serie z inną konfekcją, kolorystyką, itd...
Jest mi bardzo miło, że tak to postawiłeś i bardzo dziękuję za propozycję, ale źle bym się z tym czuł... przecież nawet mnie nie znasz... poza tym, mogę nigdy nie posiadać muzyki w Twoim guście i dupablispx pisze:Ja nawet odtwarzacza CD nie posiadam![]()
Dobra weź się przypomnij pod koniec m-ca ew początkiem następnego to ci wyślę ten Desire, kiedyś najwyżej jak już będziesz miał coś pod wymianę to podeślesz