Polskie płyty winylowe do sprzedania
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Spokojnie, prędzej czy później znajdzie się ktoś chętny, a jak nie to najwyżej Pani Iza wrzuci to na allegro.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- wojciech06
- Gramofon: Dual model CS 721
Re: Polskie płyty winylowe do sprzedania
Kupiłem 4 płyty LP od iza_2102. Niestety nie zostały na czas przesyłki zabezpieczone, mimo zapłaty 12 zł za przesyłkę - zostały złożone razem do kupy i zawinięte w zwykły papier pakowy (bez usztywnienia, przez karton). W wyniku tego okładki płyt mam zniszczone - powyginane w różne strony (po obwodzie płyty)
Jeszcze ich nie dosłuchałem, bo dopiero je odebrałem - muszę obniżyć sobie ciśnienie 

W Polsce obowiązującym językiem jest język polski. Starajmy się pisać poprawnie ortograficznie. W miarę możliwości dbajmy o obecność polskich znaków diakrytycznych (tzw. ogonków, jak "ę", "ą" itd.).
-
TAK
Powinien pojawić się temat; "WINYLE- JAK PAKOWAĆ"
Ale to Admin może "uporządkować" , a Jego nie ma

Powinien pojawić się temat; "WINYLE- JAK PAKOWAĆ"

Ale to Admin może "uporządkować" , a Jego nie ma

- Jaskier
Re: Polskie płyty winylowe do sprzedania
Oj, nie masz ty, chłopie, szczęścia z winylamiwojciech06 pisze:Kupiłem 4 płyty LP od iza_2102. Niestety nie zostały na czas przesyłki zabezpieczone, mimo zapłaty 12 zł za przesyłkę - zostały złożone razem do kupy i zawinięte w zwykły papier pakowy (bez usztywnienia, przez karton). W wyniku tego okładki płyt mam zniszczone - powyginane w różne strony (po obwodzie płyty)Jeszcze ich nie dosłuchałem, bo dopiero je odebrałem - muszę obniżyć sobie ciśnienie