Teź nabyłem.emka pisze:Lao Che Gospel , kolor pasuje do Swiąt ... Zamiast sniegu

Teź nabyłem.emka pisze:Lao Che Gospel , kolor pasuje do Swiąt ... Zamiast sniegu
Gdzie to dorwałeś? Szukałem w sieci i nic.Myszor pisze:Dorota Miśkiewicz "piano.pl".., Możdżer czaruje jak zwykle.
Musisz zamówić z empiku z odbiorem.emka pisze:Gdzie to dorwałeś? Szukałem w sieci i nic.Myszor pisze:Dorota Miśkiewicz "piano.pl".., Możdżer czaruje jak zwykle.
StarRock pisze:RAINBOW - Difficult To Cure
Rainbow 4.JPG
Tęczówka Ritchiego zawsze chętnie.
Dziadek pisze:AC/DC - Fly On The Wall
Tarkus pisze:Stereotypowo
Pink Floyd - The Dark Side of the Moon
(UK 1973, wyd. EU 2016)
Oh, super. Nie mam. Świetna okładka.holy_shit_89 pisze:Kolejna przyjemna rzecz![]()
Jeżeli masz na myśli stan, to jest to po prostu fotka z neta. Mój egzemplarz ma lekki ringwear.darkman pisze:Świetna okładka.
Kurde, nic mi nie mów... Kupiłem to na Allegro(!) opisane jako 1st US press i ja głupi, podjarany jak dziecko, uwierzyłem. Zapłaciłem około 300zł, płyta przyszła i zonk. 1st press to nie jest, ale cały czas na oryginalnym labelu Straight. Wg. Discogsa jest to tłoczenie z 1970 roku. Długo czekałem na tę płytę i chciałem ją mieć, więc nawet się nie wykłócałem ze sprzedawcą (napisałem mu tylko, że to nie jest 1st US, a sk.... miał jeszcze czelność odpisać, że się mylę). W każdym razie brzmi zajebiście i jest z epoki. Na obecną chwilę to mi wystarcza.darkman pisze:Udało 1US Jacku?