Chociaż cena.. no, połowa tego byłaby OK.
serio? Coś mnie się nie wydaje żeby technics wypuścił tylko trzy gramofony z wymienny koszykiem...W tym półautomatycznym gramofonie zastosowano sprawdzone ramię z regulacją nacisku i antyskatingiem oraz wyposażono je w Headshell do którego pasują różne systemy inne niż oryginalny. Tego typu rozwiązanie jest tylko w 3 modelach gramofonów tej firmy.
No tak nie do końca. Kompletny sprawny SL-M1 wart jest z 500 Euro. Jednak uzupełnienie tego egzemplarza z aukcji byłby bardzo trudne.jdas pisze:ruina w cenie prawie nowego:
Ceny rosną. 2500 za 1610MK2 jest do rozważenia o ile jest w idealnym stanie. Temu z ogłoszenia trochę kosmetyki brakuje.ojcie_c pisze:A'propos "chorych" cen - zawyżona o co najmniej 500pln
W zasadzie trzeba by mieć drugi egzemplarz. Chyba że ten potraktować jako dawcę części, ale w takiej sytuacji myślę jednak, że cena jest przesadzona.chudy_b pisze:No tak nie do końca. Kompletny sprawny SL-M1 wart jest z 500 Euro. Jednak uzupełnienie tego egzemplarza z aukcji byłby bardzo trudne.jdas pisze:ruina w cenie prawie nowego:
To że ktoś kupił dwa Radmory, jeden w średnim, drugi kiepskim stanie, za 3500 PLN, uważam za absurd. Piłeś, nie licytujjdas pisze:Jak dla mnie cena jest absurdalna
ja myślę że jdas, miał na myśli to co stało się z 5100 i korektorem.To nie osad nikotynowy tylko wypłowiał.
Delikatnie ujęte ale mogę potwierdzić bo miałem i porównywałem.jdas pisze: z tego co pamiętam to sprzęt nie był jakiejś nadzwyczajnej jakości
Święte słowa.chudy_b pisze: Piłeś, nie licytuj