pozdrawiam i dzięki bo to dzięki temu forum można korzystać z wielu cennych porad

Ja kupowalem od tego sprzedawcy 1 litr alkoholu zadzwon do nich i sie dogadaj ze chcesz sam alkoholSektor3 pisze:Możecie polecić któregoś sprzedawcę alkoholu izopropylowego na allegro? Widzę tam niektóre oferty, które są dostępne już dość długo. Pomyślałem, że może warto was spytać o opinię przed kupnem.
Nowe płyty tak mają. Pogódź się z tymSektor3 pisze:ale niepokoi mnie fakt, że nowa płyta po dwukrotnym umyciu sobie strzela...
Ironizujesz? Trudno mi to wyczuć przez internet. *Nowa* płyta umyta w naszej miksturze *dwa* razy, wałkując po *dziesięć* razy w obie strony powinna strzelać po wyschnięciu?Wojtek pisze:Nowe płyty tak mają. Pogódź się z tym
Nie miała żadnych ubytków firmowych. Przed wczorajszym myciem, jakby to opisać, brud był rozłożony na całości i po prostu było to słychać, teraz brzmi generalnie bardzo dobrze, ale co jakiś czas głośniej strzela z różną częstotliwością.klin pisze:A ma jakieś widoczne rysy?
Nie. Piszę jak jestSektor3 pisze:Ironizujesz?
To raczej nie kwestia mycia, a samej płyty. Wada fabryczna.Sektor3 pisze:*Nowa* płyta umyta w naszej miksturze *dwa* razy, wałkując po *dziesięć* razy w obie strony powinna strzelać po wyschnięciu?