Jak ktoś ma coś do Admina...

Co sądzisz o forum?
drEvil
Posty: 39
Rejestracja: 31 lip 2020, 18:52
Gramofon: PL-50
Lokalizacja: Lublin

Re: Jak ktoś ma coś do Admina...

Post autor: drEvil »

Mimo stażu małego jak mózg posła zabiorę głos w dyskusji.
Uważam, że rozmowy o polityce powinny być zakazane regulaminem- wystarczająco dużo było kłótni o takie głupoty. A ta chorerna polityka jest wszędzie, nawet na papierze toaletowym.
Awatar użytkownika
Peter007
Posty: 1163
Rejestracja: 16 gru 2017, 16:36
Gramofon: Dual 721
Lokalizacja: Opoczno

Re: Jak ktoś ma coś do Admina...

Post autor: Peter007 »

Dodałbym jeszcze religię, bo ta ma mało wspólnego z łączeniem ludzi
dale
Posty: 1292
Rejestracja: 21 lut 2017, 07:56
Gramofon: Daniel, JW 1200
Lokalizacja: Lublin

Re: Jak ktoś ma coś do Admina...

Post autor: dale »

Przesadzacie, to kwestia kultury, nawet o religii czy polityce można spierać się z klasą. Tak jak pić.
Awatar użytkownika
tuczi77
Posty: 1470
Rejestracja: 26 paź 2017, 15:16
Gramofon: Kenwood KD-7010
Lokalizacja: Wrocław

Re: Jak ktoś ma coś do Admina...

Post autor: tuczi77 »

dale pisze:
30 paź 2020, 22:51
Przesadzacie, to kwestia kultury, nawet o religii czy polityce można spierać się z klasą. Tak jak pić.
:obscene-drinkingcheers:
Kenwood KD-7010 | Goldring 1042 | CA Azur 551P | Kenwood KA-801 | Canton GLE 100
demigrus
Posty: 62
Rejestracja: 24 paź 2020, 12:02
Gramofon: Technics 1310 MKII
Lokalizacja: Myślenice

Re: Jak ktoś ma coś do Admina...

Post autor: demigrus »

Cześć,
Taka mała sugestia (nie wiem, czy ktoś już pisał o tym). Może da się tak zrobić, aby wszystkie linki otwierały się automatycznie w nowym oknie? Teraz otwierają się w tym samym, co jest dość upierdliwe z punktu widzenia czytania postów...
zbyszek1982
Posty: 4916
Rejestracja: 31 gru 2012, 19:11

Re: Jak ktoś ma coś do Admina...

Post autor: zbyszek1982 »

Przytrzymaj klawisz Command na Maku, albo Ctrl na Windowsie jak klikasz w linki i się będą otwierać w nowym oknie.
Awatar użytkownika
gravediggie
Posty: 1762
Rejestracja: 12 cze 2017, 22:42
Gramofon: JVC & Schneider
Lokalizacja: Szczecin/Zakopane

Re: Jak ktoś ma coś do Admina...

Post autor: gravediggie »

Albo klikaj w link kółeczkiem na myszce - link otworzy się w nowym oknie.
JVC JL-A1|Shure M75|MMCF10|Dual CV 6020|Canton Karat 920
Milijon kabli..
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Posty: 37160
Rejestracja: 02 lut 2009, 02:59
Lokalizacja: Warszawa

Re: Jak ktoś ma coś do Admina...

Post autor: Wojtek »

Już się wypowiadałem na ten temat: viewtopic.php?p=234660#p234660
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=6&t=6268
demigrus
Posty: 62
Rejestracja: 24 paź 2020, 12:02
Gramofon: Technics 1310 MKII
Lokalizacja: Myślenice

Re: Jak ktoś ma coś do Admina...

Post autor: demigrus »

Wojtek pisze:
01 lis 2020, 11:31
Już się wypowiadałem na ten temat: viewtopic.php?p=234660#p234660
A to cieć jestem, że nie sprawdziłem wcześniej... Dzięki za odpowiedź :) .
Awatar użytkownika
Myszor
Posty: 10336
Rejestracja: 30 paź 2014, 18:44
Gramofon: Składak
Lokalizacja: Wrocław

Re: Jak ktoś ma coś do Admina...

Post autor: Myszor »

Dzięki za wyczyszczenie mojego wątku sprzedażowego z SOLDów :)
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Posty: 37160
Rejestracja: 02 lut 2009, 02:59
Lokalizacja: Warszawa

Re: Jak ktoś ma coś do Admina...

Post autor: Wojtek »

Jasna sprawa ;)
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=6&t=6268
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Posty: 37160
Rejestracja: 02 lut 2009, 02:59
Lokalizacja: Warszawa

Re: Jak ktoś ma coś do Admina...

Post autor: Wojtek »

Źródło: viewtopic.php?p=370844#p370844
syko pisze:
28 sty 2022, 17:32
Po mojemu admin nie powinien brać udzału w tej zabawie bo ma nieograniczone narzędzia do czitowania.
Mam rację chociaż raz?
syko pisze:
28 sty 2022, 19:26
Czy kogoś uraziłem swoim słowem?
Mnie uraziłeś, skoro uznałeś że warto w wątku sprzedażowym blisa zaznaczyć, że mógłbym coś mataczyć dla czyjejś straty i swojego prywatnego zysku.

Przecież takie coś od razu by wyszło na jaw, bo ludzie uczestniczący w "wyścigach" by zauważyli że coś ginie albo się "magicznie" przesuwa.

Innymi słowy - taka akcja byłaby równoznaczna ze sprowadzaniem mojej własnej reputacji do poziomu błota albo jeszcze głębiej.
A to wszystko dla paru tanich płyt!
Z pewnością warto by było.
syko pisze:
28 sty 2022, 19:34
Napisałem że ma, a nie że z nich korzysta. Ogarnij się człowieku!!!
Gdyby to nie było forum to pewnie doszło by do rękoczynów.
Nie ma to jak w kilku kopać jednego.
Dziękuję.
Jasne, przecież występujesz tutaj w roli tego biednego uciśnionego...
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=6&t=6268
syko
Posty: 1930
Rejestracja: 22 kwie 2019, 20:44
Gramofon: Dual 510
Lokalizacja: Świat

Re: Jak ktoś ma coś do Admina...

Post autor: syko »

Wojtek pisze:
29 sty 2022, 01:00
Źródło: viewtopic.php?p=370844#p370844
syko pisze:
28 sty 2022, 17:32
Po mojemu admin nie powinien brać udzału w tej zabawie bo ma nieograniczone narzędzia do czitowania.
Mam rację chociaż raz?
syko pisze:
28 sty 2022, 19:26
Czy kogoś uraziłem swoim słowem?
Mnie uraziłeś, skoro uznałeś że warto w wątku sprzedażowym blisa zaznaczyć, że mógłbym coś mataczyć dla czyjejś straty i swojego prywatnego zysku.

Od kiedy jesteś taki uraźliwy Wojtku?
Skoro nie załapałeś żartu to najmocniej przepraszam. Nie miałem takiego zamiaru.
:text-imsorry:
Sony PS 3750, Ortofon X1-MC, Sansui A-417, Technics SB-R4.
http://radio.garden/visit/evanston-il/9jjzCYJU
Awatar użytkownika
amrowek
Posty: 5865
Rejestracja: 21 maja 2015, 09:04
Lokalizacja: mazowsze płd-zach 40 km od stolicy - Żyrardów

Re: Jak ktoś ma coś do Admina...

Post autor: amrowek »

Ja to w sumie nie mam nic do zarzucenia adminowi, no może oprócz chomąta , aby ciągnął dalej to forum :D
Obecnie jest-Metz TX4693, Palladium NSP730 Metz 4635 Quinto 510, Universum 6000, HK DVD25mod ,AVM A2, AKAI CD37/1100 , Rotel RCD855.Dual CR1780/5960,CV 5650/5670, CD5070/5150, Luxman L210, Saba Mi215, Scott A440/A460 JVC ax555. czasu brak
Awatar użytkownika
Merrick
Posty: 2078
Rejestracja: 22 sie 2016, 22:02
Gramofon: Thorens TD-160 Super
Lokalizacja: Elbląg

Re: Jak ktoś ma coś do Admina...

Post autor: Merrick »

syko pisze:
29 sty 2022, 08:18
Skoro nie załapałeś żartu to najmocniej przepraszam. Nie miałem takiego zamiaru.
No Syko.... nie pozostało ci nic innego jak dać na mszę, wyspowiadać się i przyjąć komunię świętą :lol:
Thorens TD-160 Super, SME Series III, OM 30 -> Staccato OS-> Hafler DH-100, Hafler DH-220, Dynaudio Audience 40

https://www.discogs.com/user/Merrick-Pl/collection