Zestaw Audio od nowa

Klamoty domowej roboty
Awatar użytkownika
BlackDevil
Posty: 94
Rejestracja: 12 gru 2017, 19:48
Gramofon: S600

Re: Zestaw Audio od nowa

Post autor: BlackDevil » 06 gru 2018, 17:44

wydra pisze:
06 gru 2018, 16:46
Fullrange plus pomocnik na basie :) takie 1.5way na TL.
Powiem ci że basu z tego malucha nie brakuje ,grały w innych skrzynkach i było ok ,do czasu aż zmiękło zawieszenie (góra gdzieś uciekła) , więc w nowych paczkach zagrają z wolno stojącą wstęgą do starych pudeł wstawiłem TB1611SAF dźwięk rewelacja.

Awatar użytkownika
wydra
Posty: 469
Rejestracja: 01 sty 2015, 19:32
Gramofon: Lenco
Lokalizacja: Warszawa

Re: Zestaw Audio od nowa

Post autor: wydra » 07 gru 2018, 08:36

U mnie szerokopasmowy będzie miał 8cm roboczych, dlatego żeby lepiej ogarniał górne pasmo z racji mniejszej wagi membrany i powierzchni, dlatego bez 14cm pomocnika i TL sobie nie poradzi i będzie robił grymas na twarzy jaki towarzyszy słuchając przy monitorowych głośników PCtowych :)

Awatar użytkownika
BlackDevil
Posty: 94
Rejestracja: 12 gru 2017, 19:48
Gramofon: S600

Re: Zestaw Audio od nowa

Post autor: BlackDevil » 07 gru 2018, 08:40

:lol: :lol: :lol: no to wszystko jasne pomoc mu się przyda.