Uziemienie do Technicsa SL-QD33
-
Drodzy forumowicze, pomóżcie. Nie mogę nigdzie znaleźć uziemienia do mojego gramofonu, tam jest wyjście na taki wtyk (z bolcem), we wzmacniaczu jest standard, przykręcany. Może w waszym mieście da się kupić i ktoś może pomóc?? 

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Nie masz kawałka druta w domu? Domyślam się, że chodzi Tobie konkretnie o kabel/przewód uziemiający 
Coś mi się kojarzy, że nie tak dawno jeden użytkownik wojował z kablem uziemiającym do swojego gramofonu z tej samej serii Technicsa... ale za cholerę jakoś nie mogę odnaleźć wątku z tą dyskusją.

Coś mi się kojarzy, że nie tak dawno jeden użytkownik wojował z kablem uziemiającym do swojego gramofonu z tej samej serii Technicsa... ale za cholerę jakoś nie mogę odnaleźć wątku z tą dyskusją.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Re: Uziemienie do Technicsa SL-QD33
Tak, zwykły kabel uziemiający. Nie chcę na razie kombinować z drutem bo może się uda kupić jakiś konkretnie do tego przeznaczony kabelek.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Konkretnie przeznaczony do tego kabelek to kawał druta opleciony izolacją, zakończony widełkami. Tak więc wielkiej różnicy nie ma.original pisze:Nie chcę na razie kombinować z drutem bo może się uda kupić jakiś konkretnie do tego przeznaczony kabelek.
W między czasie odnalazłem wspomnianą wcześniej dyskusję. Kolega Batman chciał zdobyć kabel uziemiający do swojego SL-Q300.
Link
Jak chcesz coś ładnego to kup coś takiego: http://wamataudio.pl/akcesoria-1/przewo ... eniem.html
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum