Krzysztof_M:
Zamiast się wydurniać, kup sobie taki gramofon to się przekonasz

Ja nie zacząłem trolować, tylko się na początku spytałem grzecznie skąd autor filmiku wniosek wyciągnął - co szkodziło merytorycznie odpisać tak jak to teraz dopiero zrobiłeś?
Krzysztof_M pisze: ↑12 mar 2024, 07:18Ja nie zacząłem trolować, tylko się na początku spytałem grzecznie skąd autor filmiku wniosek wyciągnął - co szkodziło merytorycznie odpisać tak jak to teraz dopiero zrobiłeś?
Oczywiście Ty nie zacząłeś trolować. Wcale. Powyżej przykład merytorycznego podejścia do tematu.Krzysztof_M pisze: ↑11 mar 2024, 14:46Dalej bez sensu, system kontroli obrotów podnosi ramię? Auto też Ci zwalnia jak otwierasz szybę? Wiem, wiem, czepiam się, mogłeś napisać, że ramię Ci podnosi faza księżyca - mogłeś? Mogłeś
Nic takiego nie napisałem. W tym problem, że wmawiasz mi coś czego nie napisałem. Wiadomo, że nie siedzi tam krasnoludek i nie podnosi ramienia. Użyłem skrótu myślowego, wszak mam prawo. Szczególnie, że już któryś raz o tym piszę. Nie czuję potrzeby rozkładania tematu na czynniki pierwsze bo ktoś nawet nie zadał sobie trudu i nie sprawdził, że tak działa ten gramofon. Oczywiście przy takim głupio mądrym podejściu odechciało mi się tłumaczyć w szczegółach.
Prowadzę ewidencjęrobertbrzezinski pisze: ↑11 kwie 2025, 20:34Pięknie. Powinieneś numerować wszystkie naprawy/serwisy. Ciekawe ile już Duali przerobiłeś