Nakamichi MC-1000
-
- Gramofon: Marantz TT 15s1
Nakamichi MC-1000
Witam Forumowiczów,
Czy jest chetny pasjonat na rzadką i słynną wkładkę?
Cena 2800pln. Stan według sprzedającego jest bardzo dobry. Czy jest oryginalna igła nie jest on w stanie stwierdzić, ale wiek tej wkładki raczej nie daje złudzeń ze nie będzie to oryginał, choć nie mozna tego wykluczyć. Niestety w tej kwocie jest sama wkladka bez opakowania, headshellu.
Zapytuje Szanowne Gremium bo trzeba wyłożyć trochę kasy i jesli jest pasjonat to chętnie ją zdobędę. W cenie moge zweryfikować u Mistrza Cantilevera jej stan. Powtórzę ze właściciel twierdzi że jest wszystko z nią w jak najlepszym porządku.
Jesli chcesz dołączyć do Dwóch Szczęśliwych Posiadaczy Nakamichi MC-1000 odezwij się na priv.
Z góry proszę mnie nie krytykować ze sprzedaję kota w worku.
Ale kwota jest juz dość znaczna. Natomiast ze swojej strony mogę zapewnić że nie sprzedam złomu. Jesli będzie trzeba jednak wymienić igłę to zrobię to.
Pozdrawiam Adrian
Czy jest chetny pasjonat na rzadką i słynną wkładkę?
Cena 2800pln. Stan według sprzedającego jest bardzo dobry. Czy jest oryginalna igła nie jest on w stanie stwierdzić, ale wiek tej wkładki raczej nie daje złudzeń ze nie będzie to oryginał, choć nie mozna tego wykluczyć. Niestety w tej kwocie jest sama wkladka bez opakowania, headshellu.
Zapytuje Szanowne Gremium bo trzeba wyłożyć trochę kasy i jesli jest pasjonat to chętnie ją zdobędę. W cenie moge zweryfikować u Mistrza Cantilevera jej stan. Powtórzę ze właściciel twierdzi że jest wszystko z nią w jak najlepszym porządku.
Jesli chcesz dołączyć do Dwóch Szczęśliwych Posiadaczy Nakamichi MC-1000 odezwij się na priv.
Z góry proszę mnie nie krytykować ze sprzedaję kota w worku.
Ale kwota jest juz dość znaczna. Natomiast ze swojej strony mogę zapewnić że nie sprzedam złomu. Jesli będzie trzeba jednak wymienić igłę to zrobię to.
Pozdrawiam Adrian
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Re: Nakamichi MC-1000
A nie możesz po prostu nakierować chętnych na sprzedawcę/ofertę zamiast bawić się w pośrednika, który nie może za wiele obiecać bo to nie jego towar?
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Szanowny Adminie.
Dziękuję za cenne uwagi. Jednakże złożyłem zapytanie w dziale sprzedaży a nie pomocy. To prawda ze korzystam z przyjacielskiego forum, ale chyba nie wszyscy tutaj działają charytatywnie? Jesli jednak ma tu dominować pomoc to proszę wykasować mój post.
Z poważaniem Adrian Jachimski
Dziękuję za cenne uwagi. Jednakże złożyłem zapytanie w dziale sprzedaży a nie pomocy. To prawda ze korzystam z przyjacielskiego forum, ale chyba nie wszyscy tutaj działają charytatywnie? Jesli jednak ma tu dominować pomoc to proszę wykasować mój post.
-
A szanownego pana co tak rozbawiło? Jako człowiekowi sukcesu, którym pan z pewnością jest w Anglii nie powinno być panu obce marketingowe pojęcie badania rynku, a może....nigdy w życiu nie slyszal pan takiego określenia? Czy moze jako typowy przedstawiciel Królestwa woli pan stosować podwójna moralność?
Nigdy nie byłem i nie będę Nowym Gramofonikiem na tym forum. I bardzo proszę by przestał pan komentować moje oferty skoro ani mnie pan nie zna, ani nie sprzedałem panu rzadnego przedmiotu.
Nigdy nie byłem i nie będę Nowym Gramofonikiem na tym forum. I bardzo proszę by przestał pan komentować moje oferty skoro ani mnie pan nie zna, ani nie sprzedałem panu rzadnego przedmiotu.
- zelazny
Rozśmieszyło mnie szanowny Panie to "z poważaniem...".
Aaa tam dodam, jak jakieś pismo urzędowe.

Ostatnio zmieniony 08 cze 2021, 18:52 przez zelazny, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dziękuję za możliwość opublikowania ogłoszenia.
Temat jest zamknięty.
Bardzo proszę o zamknięcie ogłoszenia.
Temat jest zamknięty.
-
No wybacz, że się tłum nie rzucił na zajechaną wkładkę, którą „możesz zdobyć” za jedyne 3k.
-
- Gramofon: Micro Seiki DDX
e tam to nie widziałeś jeszcze złośliwościadi75 pisze: ↑08 cze 2021, 10:43Szanowny Adminie.

Jesteś nowy to wszyscy są relatywnie mili, jak poznasz wszystkie wredoty z naszego forum to już nigdy od nas nie odejdziesz

-
Mlody Człowieku a skąd to wywrozyles że zajechana? Nudzisz się? Czy chciałeś się swoją błyskotliwością komuś przypodobać? Widzę że IQ ci spadło ponizej temperatury otoczenia, aż tak gorąco na Wawelu?
-
- Gramofon: Micro Seiki DDX
Złośliwości świadczą raczej o inteligencji a nie odwrotnie.
Musisz zrozumieć też nasz punkt widzenia; dla wielu osób 3K to spora kwota, a wiele osób na naszym forum kupuje płyty za ostatnie pieniądze.
Jeśli ktoś ma cały sprzęt za 1K Euro kupi wkładkę za 3K zł i może będzie coś nie tak, to zrazi się do końca życia.
Niektórzy nie zbiednieją ale myślimy o wszystkich

-
Dziękuję za możliwość opublikowania ogłoszenia.
Temat jest zamknięty.
Temat jest zamknięty.
-
Proponuję następnym razem przed publikacją posta policzyć do dziesięciu i jeszcze raz przeczytać co napisałeś. Nie będziesz się bez potrzeby ośmieszał.
-
Napisałem że stan wkładki zweryfikuję przed sprzedażą i gdy będzie taka potrzeba to wymienię igłę. Wszystko co oferowałem, oferuje mozna oddać. Złomu nie sprzedaje, to po co takie "błyskotliwe" komentarze? To nie jest złośliwosc. Bo jak sam słusznie zauważyłeś złośliwość jest konstruktywna. A to co tu zarzuca mi Fachowiec z Wawelu to czyste hamstwo buractwo i brak kultury.