Troszkę inaczej strojone generatory, troszkę inne parametry igieł, przede wszystkim inne ceny

Z tego co wiem, nadal można dostać nieużywane igły 120Eb z zapasów magazynowych.
a coś polecisz szczególnie do wkładki 120? czy lepiej szukać lepszego generatora? np 440 lub 150? Mam na myśli to że czasami generator nie daje do końca pełnych możliwości igły i nie ma sensu wywalać klopsu niepotrzebnie.Wojtek pisze: ↑24 paź 2024, 09:53Pasują, jak najbardziej. Cała trzycyfrowa seria VM to nic innego jak odświeżona seria AT100/120/440/150.
Troszkę inaczej strojone generatory, troszkę inne parametry igieł, przede wszystkim inne ceny, ale poza tymi aspektami to to samo co było.
Z tego co wiem, nadal można dostać nieużywane igły 120Eb z zapasów magazynowych.
Sprzedana, choć muszę przyznać że kupujący miał spory dylemat - czy brać Danone serii 300 czy Empire 2000Z
Z początku nie rozumiałem o co chodzi. Aż musiałem powertować na forum.
Dzięki, pytanie, czy chodzi o to nacięcie, czy o jakość Analogisa.GreenGrass pisze: ↑07 sty 2025, 15:08Mam 207 kę i pasują do niej zarówno igły z nacięciem (jak w oryginale) jak i zamiennik Analogis, który tego nacięcia nie ma. Różnica polega na tym, że oryginał gra jak winyl, a Analogis, jak bardzo przyzwoita empertójka.