Poproszę jeśli wolne

ps. czy będziesz coś jeszcze dorzucał? bo nie chcę puszczać kilku przelewów, żeby się nie pogubić - tak w ciągu dwóch - trzech dni np. jak byś miał jakąś płytę z Bobem Marleyem i utworem No Woman, No Cry, to ja chętnie poproszę

Poproszę jeśli wolne
OK, discount - słowo się rzekło, podaję na PW. Sprawdź proszę bo 83 - był już sprzedany wcześniej i oznaczony Piotrkowi(Awena) pewnie omyłkowo wybrałeś, a ja coś pochrzaniłem z numeracją.
Poproszę.darkman pisze: ↑15 mar 2023, 08:50
101. Depeche Mode, See You In Germany, Trinity-Hamburg, March 24th, 1982; opts: Special limited edition for Depeche Mode Fan Club Japan, limit 53/82.Mute Records 2021, winyl różowy, label czysty bez opisu żółty, fabrycznie nowa M/M , 16 utworów 1LP, cena: 110,-
Bootleg klubowy, w opisie bdb jakość clear direct audience recording. Pełny opis/linear notes na back cover.
taka:
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 47-78-3234
OK, zrobione, pakuję i fru.. dzisiaj jak pisałem na pw, bo na stole leżakują, chyba nic ponadto nie było.
Co tam masz Kraftwerk i Dire Straits?darkman pisze: ↑16 mar 2023, 10:14Wszystkie płyty oznaczone przed numerem kolejnym tak: (-) są juz niedostępne.
Pozostałe od nr: 1, bez tego oznacznenia = TAK są aktualne.
Można się też targować na PW i to zdecydowanie. Nie upieram się zwłaszcza przy multi zamówieniach. Dotyczy każdej płyty. Dam spore upusty, bo płyty są do sprzedania nie polemizowania![]()
![]()
Booty i inne świntuchy mam jeszcze Black Sabbath jw, Kraftwerk, Ozzy Ozmozis, Pan Tera.. pani potem, i coś tam zdaje się - zapraszam na PW - też można się targować jak najbardziej i zapraszam. Tu zaprezentuję ale póxniej jakoś.
teraz będzie troszkę jazzu, elektroniki szkoły berlińskiej w zasadzie i sporo Jethro, może Dire Straits.
Polecam też Shakti, jeszcze wisi, płyta w doskonałym stanie i kult! ..ale może nie wystawiłem, bo już mi toto kićka![]()
![]()