Rudinho pisze: ↑24 kwie 2025, 11:38
Mam jeszcze w paczce Sgt.Pepper LHCB z tej samej serii JAP, będzie u mnie 15 maja - można rezerwować jak coś (nie będzie drastycznie droga).
Czy ja też mogę zarezerwować?

Tak Michał, przyszła jak wiesz i odłożona. Piękna 100% Obi van Kenobi itd.
Robert_p pisze: ↑24 kwie 2025, 12:31
I się spóźniłem ...

Tak Roberto ale zdaje się jest jeszcze jeden Sgt Pepper na UK, jeśli interesuje to podeślę detal.
TomekT pisze: ↑24 kwie 2025, 13:43
Led Zep Presence /OBI van Kenobi 100%/ jak ktoś chce to można reseve auf machen
To ja machen reserve

Ale zdecyduje jak sie dowiem jaki stan i... ile kosztuje

Jest już, wysyłam detal na PW. Komplet, insert, sleeve + Jap filer, obi. M-
Rudinho pisze: ↑24 kwie 2025, 15:25
ale II chętnie przygarnę

Tak. Jest i odkładam UK. Druga ta Gekona chyba US - jeszcze nie sprawdziłem dokładnie, ale tak potwierdzam odłożona dla Krzyśka.
OK, to chyba tyle z zapowiedzi tu. Są jeszcze Beatlesie do tego wątku, to opublikuję gdy załatwię zamawiających.
Z L_Zepów do wzięcia piękne wydanie 2LP Song Remains the Same na jedynce z 1975, piękny stan zachowania - zainteresowani pse PW.
Z Pinków wolne są More na 1st i The Wall.. no były chyba tzn jedynkę wziął Krzysztof, a może się wyrobić 2ka The Wall w pięknym stanie o ile Bart by nie potwierdził decyzji.
Parple tym razem wyszły w całości bo zamawiane. Ogólnie to Rudi i Gekon mnie napadli, łobuzy rzeszowskie scyzoryki, nabrali płyt i uciekli więc muszę zrobić remanent.
Pozostałe rzeczy standardowo w wątku podstawowym.
Aha Black Sabbath został tylko do wzięcia Sabbath Bloody Sabbath, singlefold NEMS coś z 1982 zdaje się - jak coś to podam detal na PW zainteresowanemu. Cena przystępna, nie podaję bo nie przeliczyłem jeszcze transportu (zdrożał, ale to dotyczy tylko mnie).
aha i Stones = 0, wszystko wyszło na ten czas łącznie z boxem oczywista.