Nie mam nic Jethro Tull....

Nie mam nic Jethro Tull....
jakby miał się taki ponownie trafić, to z góry "bierę"...
Bier,
Jak słuchane dwukrotnie pod rząd, to bieredarkman pisze: ↑20 lis 2023, 18:20Bier,
--------------------------->
Malaja może ktoś, fajny na tyle, że dwukrotnie słuchałem pod rząd:
50JM. John Mayall, Memoris / Jerry McGee, Larry Taylor/, Polydor 2425 085, UK 1971, 1st Press, -EX/VG+ okładka , sound EX+ , lakierowana tzw często wyciągana deko zmęczona- to o okładce, choć cała, 55,-
(ceny to ja widzę od 78 do 190, coś nie teges u mnie ??)
No tak - Petro i Andriko zameldowali, że odbiór był dopiero w poniedziałek, różne rejony kraju więc wnoszę po tym, że kurierka zaczyna być doładowana przesyłkami. Zatem wysyłki do odwołania tylko PN-ŚR.
Oj Mac, więc nie zna życia kto nie służył w marynarce! A w ogóle macie jakieś gramofony w tej Owczarni, bo paczkomat to macie jeden na city, wiem bo wczoraj koledze wysyłałem paczkę do "przy płocie"
No podobno jest jeden taki gostek co ma gramofon ale dokladnie nie wie jak z obslugą bo puszcza plyty w lewą strone...Wiem bo widzialemdarkman pisze: ↑22 lis 2023, 08:59Oj Mac, więc nie zna życia kto nie służył w marynarce! A w ogóle macie jakieś gramofony w tej Owczarni, bo paczkomat to macie jeden na city, wiem bo wczoraj koledze wysyłałem paczkę do "przy płocie"Jethro nie masz...no proszę Cię! Ten zestaw co wziąłeś jest odlotowy BTW i dochodzi repertuarowo do okresu War Child więc całkiem fajnie.