Winyle Unikiatowy zbiór, każdy znajdzie coś dla siebie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Arczimedes

Post autor: Arczimedes »

Witam serdecznie wszystkich pasjonatów czarnych płyt !

Jako posiadacz jednej z najbogatszych kolekcji płyt na wschodnim Mazowszu mam do zaoferowania ciekawy zbiór. Zdecydowaną przewagą jest muzyka klasyczna. Płyty sprzedaje pojedyńczo, partiami lub w całości jak kto woli za dosłownie symboliczne ceny, pochodzą one z mojego prywatnego zbioru, który kolekcjonowałem gdy mieszkałem w Wielkiej Brytanii. Oferowane płyty zdecydowałem się wystawić na sprzedaż gdyż część powtarza się w moim zbiorze.

Kilka ciekawych tytułów sprzedaje również na Allegro http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7725717 zapraszam na zapoznanie się z moim profilem :D

Sporządziłem zdjęcia po 9 LP w każdym, uważam iż jest to wygodniejsze i bardziej przejrzyste niż czytanie listy.
Oto oferowane przeze mnie albumy LP:

1.
Obrazek

2.
Obrazek

3.
Obrazek

4.
Obrazek

5.
Obrazek

6.
Obrazek

7.
Obrazek

8.
Obrazek

9.
Obrazek

10.
Obrazek

11.
Obrazek

12.
Obrazek

13.
Obrazek

14.
Obrazek

15.
Obrazek

16.
Obrazek

17.
Obrazek

18.
Obrazek

19.
Obrazek

20.
Obrazek

21.
Obrazek

22.
Obrazek

23.
Obrazek

24.
Obrazek

Zainteresowane osoby proszę o kontakt na Obrazek arczi00@gmail.com lub na priv a wyślę szczegółowy opis każdego wybranego tytułu (Stan, tłoczenie, rok wydania oraz nr katalogowy)

Pozdrawiam
A. Zakrzewski
Kiedy wszystko się zmienia, muzyka piękną zawsze pozostaje...
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Post autor: Wojtek »

Arczimedes pisze:Jako posiadacz jednej z najbogatszych kolekcji płyt na wschodnim Mazowszu
Ciekawe. To ile tego jest? (o ile liczyłeś :) ).

Niektóre płyty ciekawe, a i ceny bardzo przystępne (na tle pozostałych handlarzy allegrowych), jednakże powiem szczerze, że gdybyś wyceniał je od sztuki na, powiedzmy, 20+ złotych to bym się śmiał, gdyż selekcja wydaje się być wzięta prosto z tzw. bargain binów/pudła na przeceniony towar :)

Jeśli coś mnie bardziej interesuje to odezwę się "in privat". Powodzenia w sprzedaży!
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
ODPOWIEDZ