Ja mam u siebie metalowy.
Pisz na PW ile chcesz.
Ogólnie to ten oryginalny to poki co średnio mi pasi bo nie mam takich ciężkich wkładek, na których by się optymalnie odnalażl

Ja mam u siebie metalowy.
A ja myślałem że o to tutaj właśnie chodzi by polecić coś solidnego, a nie plastikowy koszyk z metalową wkładką... w dodatku od znanego oszusta
Za wygodny jesteścharliez88 pisze: ↑19 mar 2018, 12:35Byłoby nakomicie, zatem kogoś kto takowym dysponuje i jest chętny aby się go pozbyć?
E tam, zawsze jakaś oferta wisi. Warto też patrzeć po prostu za headshellami ADC bo nie każdy rozpoznaje model jako LMG.
Nie wiem czemu sprzedawca taką wartość podaje. To waży 6-6.5g.charliez88 pisze: ↑19 mar 2018, 12:35ale widzę, że jest na ebayu, tylko podają ludzie 8,5g jego wagę...
Standard.
Jest sporo koszyków w okolicach 7-8g.charliez88 pisze: ↑20 mar 2018, 18:17Ogólnie to ten oryginalny to poki co średnio mi pasi bo nie mam takich ciężkich wkładek, na których by się optymalnie odnalażlzdaje isę 11-12g waży z kabelkami.
Jak nie zapytasz to się nie dowiesz
Idealnie, będę się rozglądał, może i dla OC9 by taki nie zaszkodził?
Jest niby i coś takiego: https://sklep.rms.pl/tonar-sme-standard ... ienia-6-7g , ale jesteś w stanie coś o tym wynalazku powiedzieć? Szczotkę antystatyczną Tonara zajechałem w okamgnieniu