R.I.P
-
R.I.P
Trochę spóźnione, ale strasznie przykre.
22 IV zmarł na zawał ten Pan:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W5aPBU34Fyk[/youtube]
22 IV zmarł na zawał ten Pan:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W5aPBU34Fyk[/youtube]

-
- Administrator
-
R.I.P
Czasami ktos odchodzi, ale nasza znajomosc z nim jest raczej nijaka. W przypadku Grześka sprawa ma sie dla mnie inaczej. Znalem tego chlopa i to swietnie.... zagralem z nim spora liczbe koncertow... przegadalismy niezliczona liczbe godzin.....
Grzegorz Schneider - znakomity perkusista /Dżem, Seven B, Pod Buda, Gienek Loska Band... i inne składy/ i swietny kolega...zmarl 14 czerwca ....
Grzegorz Schneider - znakomity perkusista /Dżem, Seven B, Pod Buda, Gienek Loska Band... i inne składy/ i swietny kolega...zmarl 14 czerwca ....
-
R.I.P
Wczoraj zmarł Allen Lanier założyciel , wieloletni członek i twórca sukcesu grupy Blue Öyster Cult.
Był również przez jakiś czas partnerem życiowym Patti Smith, pomagał jej jako muzyk i kompozytor na płycie "Horses".
R.I.P
Był również przez jakiś czas partnerem życiowym Patti Smith, pomagał jej jako muzyk i kompozytor na płycie "Horses".
R.I.P
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
-
R.I.P
Juz troche minelo.... koncem lipca zmarl J.J. Cale jeden z gigantow. Tworca takich standardow muzyki rozrywkowej jak "After Midnight" i "Cocaine"... geniusz...
-
R.I.P
Georges Moustaki zmarły w Maju tego roku.
Pomimo że zbliżam się do 50-tki nazwisko tego francuskiego piosenkarza i kompozytora było mi obce. Przypadkowo trafiłem na Jego płytę, przypadkowo posłuchałem i spodobała mi się od pierwszej chwili odsłuchu. Wiem że jeszcze kilka wydań zakupię.
R.I.P
Pomimo że zbliżam się do 50-tki nazwisko tego francuskiego piosenkarza i kompozytora było mi obce. Przypadkowo trafiłem na Jego płytę, przypadkowo posłuchałem i spodobała mi się od pierwszej chwili odsłuchu. Wiem że jeszcze kilka wydań zakupię.
R.I.P
-
Re: R.I.P
Polecam tęPilot pisze:Georges Moustaki zmarły w Maju tego roku.
R.I.P
Moustaki
Just take those old records off the shelf
-
R.I.P
70siątka do niego nie dotarła
Tadeusz Nalepa (ur. 26 sierpnia 1943 w Zgłobniu[1], zm. 4 marca 2007 w Warszawie[2][3]) – polski kompozytor, gitarzysta, wokalista, harmonijkarz i autor tekstów.
A słucha się tej muzy...

Tadeusz Nalepa (ur. 26 sierpnia 1943 w Zgłobniu[1], zm. 4 marca 2007 w Warszawie[2][3]) – polski kompozytor, gitarzysta, wokalista, harmonijkarz i autor tekstów.
A słucha się tej muzy...