No te B&W 602ki z arch., były w dość okazyjnej cenie jak mi się zdaje 699. Nie gniewaj się kolego, ale ja Ci nic nie wyszukam (doceń proszę moją otwartą i szczerą asertywność. Po prostu na forum się tym nie zajmuję/my. Szukasz Ty. My opiniujemy wyszukane lub zaproponowane.
W tej chwili słucham Depesz Mołd (ale chała.. ludzie ratunku, co za paff..), mimo, że nie lubię tej kapeli na fajnym Technicsie SL1xx0 i kolumnach Canton GLE60 przez pphono Luxmana 210, taki zestaw wakacyjny i ów mogę zarekomendować. Mnie się podoba. B. fajne są też Cantony Karat300ki (ma Dragant) mnie się ich brzmienie b.podoba, ale są już nieco większe, choć to nadal podstwkowe. Czy to zagra u Ciebie? Nie wiem. Niestety truizm taki, ale trzeba szukać, sprawdzać, słuchać.
Kupić kolumny na czyjeś ucho łatwo. Przekonać się do nich trudniej. Łatwiej na własne, a jeszcze przyjemniej z kobietą u boku. Połaź trochę po studiach audio i sobie posłuchaj mały i większych podstawek. To już da spory punk odniesienia.
Amrowek Ci poda więcej, gość ma duże doświadczenie w odszukiwaniu perełek i jest bardzo pomocnym kole`m. Ja się znam trochę na płytach i tyle