Oczywiście jest to tylko subiektywna sprawa

To brzmi tak jakbym z jakiegoś powodu polecał Tobie jakościowe razem z gównianymi. Widzisz w tym sens? Bo ja nie.mateusz7794marklow pisze:A który pod względem brzmienia i jakości możecie polecić.
Umówmy się że nie na tyle lepszy by dopłacać blisko 50% cenymateusz7794marklow pisze:Luxman też ładny, ale z tego co właśnie czytałem to L-430 lepszy.
I słusznie, tyle że w tym wypadku sprawa jest dość prosta. Technicznie każdy z nich bije Marantza na łopatki, w mojej opinii.mateusz7794marklow pisze:Natomiast moim głównym założeniem było to, żeby iść do góry jakościowo ze sprzętem także jak mają się te sprzęty z tej listy do Marantza PM6004
Z tym już jest trudniej, bo są to reprezentanci różnych szkół.mateusz7794marklow pisze:i jak każdy do siebie niezależnie od designu?
I nie tylko technicznieWojtek pisze:Quad i Cyrus to tak jakby sprzęty oddzielnej kategorii i mimo że najmniej urodziwe to chyba najciekawsze technicznie na tej liście.
Szkoda że Cyrus wypuszcza tak paskudnie wyglądające produkty, jakby ich było niestać na ładniejsze obudowy.kielek pisze:I nie tylko technicznieWojtek pisze:Quad i Cyrus to tak jakby sprzęty oddzielnej kategorii i mimo że najmniej urodziwe to chyba najciekawsze technicznie na tej liście.![]()
Szkoda tylko,że ludzie patrzą głównie na ''dizajn'' ciągle taplając się w Yamahach,Luxmanach,Onkyo itd.
no,szkoda...a przecież mogli wsadzić flaki do standardowego japońca i byłby śliczny.Cracker pisze: Szkoda że Cyrus wypuszcza tak paskudnie wyglądające produkty, jakby ich było niestać na ładniejsze obudowy.
Wszystkie z podanych mają wbudowany preamp gramofonowy.mateusz7794marklow pisze:Zapomniałem też dodać, że nie mam na razie osobnego przedwzmacniacza gramofonowego, więc fajnie jakby wzmacniacz albo amplituner miał takowy na dobrym poziomie, wtedy nie musiał bym szukać osobnego.
W cokolwiek innego niż pudełko po trampkach by to włożyli i wyglądałoby lepiej.kielek pisze:no,szkoda...a przecież mogli wsadzić flaki do standardowego japońca i byłby śliczny.Cracker pisze: Szkoda że Cyrus wypuszcza tak paskudnie wyglądające produkty, jakby ich było niestać na ładniejsze obudowy.