Takich cen za te klocki to jeszcze na oczy nie widziałemmateusz7794marklow pisze:Luxman L-430 w cenie ok. 1400zł oraz Denon PMA-970 ok 2000zł.

Takich cen za te klocki to jeszcze na oczy nie widziałemmateusz7794marklow pisze:Luxman L-430 w cenie ok. 1400zł oraz Denon PMA-970 ok 2000zł.
Ja kojarzę oferty z allegromateusz7794marklow pisze:bo nie wiem za bardzo nie znalazłem ich nigdzie w internecie?
Od tego masz nas, co starają się śledzić sprawy od latmateusz7794marklow pisze:Nie wiem bo nie orientuję się co do rynku vintage audio.
Tak napisałem, tak.mateusz7794marklow pisze:Co natomiast powiesz o cenie Denon, pewnie też przesadzona co?
Nie mam za bardzo czasu przeglądać oferty terazmateusz7794marklow pisze:To w takim razie co byś polecił w tej granicy cenowej na ten moment powiedzmy do 1300zł max, gdzieś w tych okolicach.
To oczywiste, ale są marki i modele. O to chodziło.mateusz7794marklow pisze:ale niestety większośc linków do aukcji już nie działa
Też normalne.mateusz7794marklow pisze:i ceny też chyba już poszły trochę w górę
Pechowo, ale przynajmniej wiesz co było polecanemateusz7794marklow pisze:że polecanych tutaj wzmacniaczy nie ma np teraz na allegro
A Wojtek dalej swojeWojtek pisze:Może akurat trafi się sensownie brzmiący "nowy" Denon (żarcik)