Dzięki, że poważnie podeszliście do mojego pytania i moich rozterek. Jak narazie porady z tego forum mnie nie zawiodły, więc odważyłem się i zapytałem kolegów @jaculka i @wydre o ich produkty. Czekam na odpowiedzi.
No wiesz tanio nie będzie, ale wierz mi warto, bo ucho się raduje .
Powoli i do celu........
Gramofon masz przyzwoity, u mnie na zapasie stoi techuś SL 3210.
[Sony PS X60,VM540ML, Shure V15III-Sas, Sony XL 45,pre @Jaculek-(Analog)]
[ Tidal Hifi, Wiim Pro Plus, Onkyo 7030C-(Cyfra)] Yamaha A-S701, Heco Professional 650
Dzięki, że poważnie podeszliście do mojego pytania i moich rozterek. Jak narazie porady z tego forum mnie nie zawiodły, więc odważyłem się i zapytałem kolegów @jaculka i @wydre o ich produkty. Czekam na odpowiedzi.
I to bardzo dobry kierunek. Jednego z tych przedwzmacniaczy słuchałem jeszcze w fazie testów kilka lat temu zanim powstała wersja finalna, i już wtedy brzmiał przyzwoicie. Konstruktor wyciągnął wnioski po recenzjach forumowiczów i dokonał poprawek. Wersja finalna wg opinii twórcy jest już znacznie lepsza. Teraz mamy już wersję druga i na forum są już wpisy, które potwierdzają po odsłuchach że to bardzo dobre przedwzmacniacze.
Moim zd. będzie, bo to najlepsze realacje jakości do ceny. Jakieś 50-60% albo i więcej dobra dostajesz gratis w stosunku to fabrycznych na tym pułapie cenowym. Do tego bdb obsługa po zakupowa.
Moim zd. będzie, bo to najlepsze realacje jakości do ceny. Jakieś 50-60% albo i więcej dobra dostajesz gratis w stosunku to fabrycznych na tym pułapie cenowym. Do tego bdb obsługa po zakupowa.
No to jest jasne i oczywiste, że na pułapie cen u Jacka dostajesz super produkt, ale kolega zakładał w granicach 1000zł, a w tym pieniądzu tu raczej używka, a tu poszedł w nowy .
[ Tidal Hifi, Wiim Pro Plus, Onkyo 7030C-(Cyfra)] Yamaha A-S701, Heco Professional 650
Nie beksuj .
Ja też wziąłem nówkę od Jacka i jestem meega zadowolony.
Czasem mnie nosi zmiana na MM/MC ale jakoś mi to "przechodzi", ale nie wiem jak Jacek skończy projekt a przyjdzie zima .
Nie beksuje, wrzuciłem emotkę z telefonu „buźka płacząca ze śmiechu”. Mam nadzieję że ja też będę zadowolony. Zresztą po waszych opisach to te wszystkie „firmowe” w tej cenie mogą naszym forumowym torebki nosić
Także czekam z niecierpliwością
Nie beksuje, wrzuciłem emotkę z telefonu „buźka płacząca ze śmiechu”. Mam nadzieję że ja też będę zadowolony. Zresztą po waszych opisach to te wszystkie „firmowe” w tej cenie mogą naszym forumowym torebki nosić
Także czekam z niecierpliwością
Bo tu chłopaki się starają by był super produkt.
A że robią to też z pasji to godnie wyceniają produkty, bo żyją z czego innego a nie handlu.