Obywatel pisze:ale jeśli już rzeźbić, to chyba lepiej wymienić wtyczkę. Albo... wzmacniacz.
Wzmacniacza nie chciał bym wymieniać

Obywatel pisze:ale jeśli już rzeźbić, to chyba lepiej wymienić wtyczkę. Albo... wzmacniacz.
Ten Thorens to współczesna produkcja. Daj sobie spokój. To nie ma nic wspólnego z legendarnymi Thorensami.Qub3n pisze:moją uwagę przyciągnęła ta: http://allegro.pl/gramofon-thorens-td-1 ... 40294.html
Wcale nie. Za 500 zł mozna kupić całkiem niezły sprzęt. Ale nie nowy/współczesny.Qub3n pisze:przęt gramofonowy za takie pieniądze to herezja
Nieprawda. To niemiecki Dual 415 ze znaczkiem Thorenspawlos pisze:To jest chińska plastikowa zabawka ,która nie powinna nazywać się gramofonem i plami imię marki Thorens .
Rozejrzę się potem na allegroQub3n pisze:Rozumiem, a bylibyście w stanie polecić coś konkretnego?
Jak zawsze niezastąpionyWojtek pisze:Rozejrzę się potem na allegro
Przesiadka z Artura na Fonomastera to musiało być jak wejście w inny światStaszek60 pisze:był Artur , potem Fonomaster /wtedy to było w moim środowisku coś /
To prawda , Fonomaster był objawieniem, wejściem / wtedy/ w świat BRZMIENIAObywatel pisze:Przesiadka z Artura na Fonomastera to musiało być jak wejście w inny światStaszek60 pisze:był Artur , potem Fonomaster /wtedy to było w moim środowisku coś /Ja pomimo przesiadki na Technicsy nadal mam silny sentyment do polskich gramofonów - zwłaszcza do Daniela i Fonomastera bo to były najlepsze polskie sprzęty.