Cześć, wyczytałem że to polecany gramofon, ta sztuka jest nawet w najniższej cenie na olx, ale wymaga serwisu, czy to rozsądny wybór? Polecacie jakiś serwis w okolicy Poznania? https://www.olx.pl/d/oferta/gramofon-op ... bEbQ0.html
To już jest indywidualna sprawa czy podoba się Tobie aż tak żeby "brać w ciemno" coś od czego handlarz umywa rączki.
Nam raczej nic do tego.
Moje zdanie zwykle jest takie samo - czemu handlarz sam nie zleci naprawy? Byłaby podstawa do wyższej ceny sprzedaży.
Patrząc na pozostałe oferty można podejrzewać że ma gdzie takie rzeczy naprawiać.
Fakt, macie rację, w jakich źródłach szukać w takim razie? Chciałbym na sam odtwarzacz wydać ok. 1500, fajnie by było żeby nie wymagał wizyty w serwisie co pół roku.
Skorzystaj z powyższej porady, masz u Łukasza porządny gramofon po porządnym serwisie, gramofon na lata.
Z czasem jak połkniesz bakcyla kupisz coś porządniejszego a ten będzie jako zapas, sam to przerabiałem.
Zakup z OLX to zawsze loteria co trafisz, a dobry serwis to od 500zł w górę więc bym się nie zastanawiał.
Jak masz jakieś pojęcie to jazda do sprzedającego i przegląd na miejscu, ja tak drugi kupiłem i jestem mega zadowolony z niego.
[Sony PS X60,VM540ML, Shure V15III-Sas, Sony XL 45,pre @Jaculek-(Analog)]
[ Tidal Hifi, Wiim Pro Plus, Onkyo 7030C-(Cyfra)] Yamaha A-S701, Heco Professional 650 ]