proszę o poradę
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Re: proszę o poradę
A zależy z jakim ramieniem. Gadajmy o konkretnych ofertach, a nie samych nazwach modeli może.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Tomeco
- Gramofon: Thorens td 320
Szanowny nowy forumowiczu.
Pamiętaj o tym że administracja tego świętego forum (sorry, świetnego) jest bardzo zasadnicza, wręcz bezwzględna. Szczególnie darkman zachowuje się jak szef Gazpromu, jednak nie można mu odmówić wiedzy i doświadczenia. Natomiast Pan Wojtek może mi dać w pysk a ja powiem, że to pocałunek od pięknej kobiety zwłaszcza jeśli wreszcie uruchomi dział Thorensa.
Właśnie takiego gramofonu bym szukał.
Dzięki ich stanowczości to forum znakomicie działa i jest wolne od inwazji obcych troki.
Pozdrawiam Tomek
Pamiętaj o tym że administracja tego świętego forum (sorry, świetnego) jest bardzo zasadnicza, wręcz bezwzględna. Szczególnie darkman zachowuje się jak szef Gazpromu, jednak nie można mu odmówić wiedzy i doświadczenia. Natomiast Pan Wojtek może mi dać w pysk a ja powiem, że to pocałunek od pięknej kobiety zwłaszcza jeśli wreszcie uruchomi dział Thorensa.
Właśnie takiego gramofonu bym szukał.
Dzięki ich stanowczości to forum znakomicie działa i jest wolne od inwazji obcych troki.
Pozdrawiam Tomek
Thorens td 320, Lehmannaudio Black Cube, Unison Research Unico 90, Vandersteen 2Ce Sign.II, DAC diy oraz Topping D90, Cyrus cdt, Nordosty, Cardas,Mogami i inne. Akumulatory. 
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Tomek ale jak ruski?? No proszę Ciebie
(zdaje się, że nie mamy aż tylu użytkowników Thorensa, ale osobiście popieram postulat jak najbardziej, można go w sumie podpiąć pod dział główny gramofonów tylko i będzie na wierzchu)
- Tomeco
No wiesz , chciałem Ci dokuczyć.
Jednak jeśli zobaczę Thorensa w dziale głównym gramofonów to jestem gotów dostąpić od bycia prymitywnym mścicielem.
Pozdrawiam Tomek
Jednak jeśli zobaczę Thorensa w dziale głównym gramofonów to jestem gotów dostąpić od bycia prymitywnym mścicielem.
Pozdrawiam Tomek
Thorens td 320, Lehmannaudio Black Cube, Unison Research Unico 90, Vandersteen 2Ce Sign.II, DAC diy oraz Topping D90, Cyrus cdt, Nordosty, Cardas,Mogami i inne. Akumulatory. 
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
- Tomeco
Dzięki, jednak jesteś Ok.
Ktoś niedawno miał podobną prośbę do mojej.
Z wyrazami szacunku dla Pana Prezesa.
Tomasz
Ktoś niedawno miał podobną prośbę do mojej.
Z wyrazami szacunku dla Pana Prezesa.
Tomasz