Eksperyment Al

Głośniki w kolumnach i inne słuchawki
ODPOWIEDZ
Roberto66
Gramofon: Technics sl-d2

Eksperyment Al

Post autor: Roberto66 »

Z racji że rozglądam się za budżetowymi kolumnami do salonu (19)m2,poprosłem o pomoc AI.
do mojego zestawu Diora WS502 zaproponowała takie rozwiązania.
Klasykę z epoki częściowo pominę bo taką już posiadam,(Tonsil New Mildton 80). AI proponuje ZgB80-8-903, Tonsil Scherzo110 i uważa za świetnie zgrane z ws502 Diora Polaris 80.
Kolumny współczesne, skupiam się na podłogowych.
- Pylon Audio Pearl 25/27
-Magnat Monitor Supreme1002
-Klipsch Synergy F-10 (komentarz AI "świetny wybór")
-Indiana Line Nota550X.
Pewnie loża szyderców będzie miała używanie, a może ktoś doradzi w którą stronę iść. Pozostać w epoce, czy nowoczesność zaoferuje więcej. :think:
Dobre czasy tworzą słabych ludzi, słabi ludzie tworzą złe czasy, złe czasy tworzą silnych ludzi, silni ludzie tworzą dobre czasy.
Awatar użytkownika
furgon

Re: Eksperyment Al

Post autor: furgon »

Z wymienionych poszedł bym za wyborem AI
Awatar użytkownika
dale
Gramofon: Adam- full custom :)

Post autor: dale »

Roberto66 pisze:
wczoraj, 22:35
Pewnie loża szyderców będzie miała używanie, a może ktoś doradzi w którą stronę iść.
A lubisz blondynki, brunetki czy może pomarańcze? Bo żeby coś podpowiedzieć, trzeba się opierać na podstawach...
Roberto66
Gramofon: Technics sl-d2

Post autor: Roberto66 »

dale pisze:
wczoraj, 22:54
Roberto66 pisze:
wczoraj, 22:35
Pewnie loża szyderców będzie miała używanie, a może ktoś doradzi w którą stronę iść.
A lubisz blondynki, brunetki czy może pomarańcze? Bo żeby coś podpowiedzieć, trzeba się opierać na podstawach...
No właśnie, trudno dyskutować o gustach. Podstawy nie bardzo wiem co masz na myśli. Nie mam za bardzo możliwości i czasu szukać i słuchać. Chciałbym coś zmienić na +. Ale będę niedługo w stolicy może jak czasu starczy odwiedzę jakiś salon.
A tak na marginesie: "brunetki blondynki, ja wszystkie was dziewczynki...".
Dobre czasy tworzą słabych ludzi, słabi ludzie tworzą złe czasy, złe czasy tworzą silnych ludzi, silni ludzie tworzą dobre czasy.
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Post autor: Wojtek »

To może zacznijmy od tego: jaki prompt wysłałeś do jakiego AI by uzyskać takie podpowiedzi?
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
ODPOWIEDZ