Podczas odpoczynku i wypadu gdziekolwiek piję zwsze regionalne browarki
Codzinnie tutaj inne
Lekka speluna w Jastarni, ale piwka wyśmienite
Amber Koźlak lany, Korona Olbrachta to relaks przy powrocie w warsie PKP Jastarnia-Warszawa z wielką przyjemnością. Nie pamiętam kiedy byłem w warsie
Za Neptunem kochana małżonka pije jakieś dziwne coś z zielskiem
Załączniki
Micro Seiki DD-8, Ortofon Jubilee, AT-OC9ML/II, Gold Note PH-10 + PSU-10,Burmester 870, Mark Levinson No 27.5 ,Loudspeakers Manufacturer
Jest bezposrednie polączenie? Jaki czas przejazdu? Wygodnie czy tłumy w pociągu?
Jest bezpośrednie. Z Jastarni wyjazd 14:20 w Warszawie o 19:20. Przesiadka I zaraz do Radomia. Do Jastarni miałem z Radomia przesiadkę w Gdyni. Ale są bezpośrednio Warszawa Jastarnia też. Mnie tak godziny pasowały. Rano już o 8:00 byłem na miejscu i wyspany w pociągu
Nie było tłumów . To był ekspress do Krakowa. Zamów wcześniej siedzące w obie strony przez internet. Masz wtedy miejscówki i bez problemu.
Miałem jechać samochodem, ale z Radomia znajomi w te okolice od trójmiasta i dalej na Hel jeżdżą pociągami i tak namówili mnie.
Jastarnia to dla mnie plaża najpiekniejsza nad Bałtykiem. I jest zawsze na plaży dużo miejsca. Spokój cisza. Zerom małolatów narabanych i głośnych. W Hiszpani i Włoszech takich nie ma. Raz na parę lat lubię wpaść i nad Bałtyk. Pogodę trzeba trafić i w tym problem.
Micro Seiki DD-8, Ortofon Jubilee, AT-OC9ML/II, Gold Note PH-10 + PSU-10,Burmester 870, Mark Levinson No 27.5 ,Loudspeakers Manufacturer