Przeczytałem w wielu miejscach że system JBC jest jak najbardziej spoko nawet dla początkujących psujów elektroniki, stąd decyzja.
Jaka stacja lutownicza?
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Re: Jaka stacja lutownicza?
Finalnie tez sprawiłem sobie Gibona
TC22
Przeczytałem w wielu miejscach że system JBC jest jak najbardziej spoko nawet dla początkujących psujów elektroniki, stąd decyzja.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Bacek
- Gramofon: Kenwood L-07D
Do mnie małpa idzie już od czterech tygodni i nie może dojść, ale przynajmniej już jest że wysłana.
Groty przyszły błyskiem. Swoją drogą na obrazkach groty które zamówiłem wyglądają masywnie, ale w ręku już nie aż tak bardzo. Nie to że chińczyk oszukał tylko brakuje banana dla skali na fotkach.
Groty przyszły błyskiem. Swoją drogą na obrazkach groty które zamówiłem wyglądają masywnie, ale w ręku już nie aż tak bardzo. Nie to że chińczyk oszukał tylko brakuje banana dla skali na fotkach.
Klipsch LaScala i analogowo cyfrowa herezja.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Pff panie, to gdzie żeś to kupował? Po Twoim poście ja jeszcze długo się zastanawiałem co wybrać, potem kupiłem z informacją "czekaj sobie miesiąc", ale przyszło jakoś po 2.5 tygodnia 
Dzięki za ostrzeżenie w sprawie grotów (nie dokupywałem jeszcze nic).
Dzięki za ostrzeżenie w sprawie grotów (nie dokupywałem jeszcze nic).
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum