Siatkówka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
darkman
Gramofon: PL70LII, PSX60
Kontakt:

Re: Siatkówka

Post autor: darkman »

A czemu znowu odrzucił Bednorza z kadry? Nierówny jest, wiem ale też ma mało szans by zagrać w topie.
trafalgar
Gramofon: Kenwood KP 990

Post autor: trafalgar »

darkman pisze:
wczoraj, 10:14
A czemu znowu odrzucił Bednorza z kadry? Nierówny jest, wiem ale też ma mało szans by zagrać w topie.
Bartosz gra na pozycji przyjmującego,jak wiadomo. Na tej pozycji na MŚ jadą: Wilfredo Leon, Artur Szalpuk, Kamil Semeniuk, Tomasz Fornal. My nie wiemy wszystkiego,co tam się wydarzyło że Bartosz nie jedzie. Trener ma większą wiedzę ,niż my zwykli kibice. On decyduje wraz ze sztabem szkoleniowym. Jak dotąd nie pomylił się i ma przynajmniej moje zaufanie. Co do pań,to życzę Im dużo szczęścia,bo będzie Im potrzebne.Forza Polonia!
Awatar użytkownika
amrowek

Post autor: amrowek »

Eh boje się tej ich nonszalancji jeśli idzie o grę.
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
32lysy
Gramofon: Technics D202, Q202

Post autor: 32lysy »

amrowek pisze:
03 sie 2025, 21:28
Jak widać jak się ma mocną ligę w siatkówce to ma się i wyniki. A nasi komentatorzy sportowi podniecają się szmacianką kopaną w naszej pożal się Boże ekstraklasie czy jak to tam się teraz nazywa.
I wiesz co !!! Ogromna część zwykłych ludzi myśli podobnie. Niestety zabetonowany PZPN ma na to wywalone. Kasa się zgadza, a to że czasem albo częściej niż czasem, albo prawie zawsze musimy się wku....ć po meczu, albo wstydzić wręcz, to ich najmniej interesuje. ,,Polacy nic się nie stało,, to powinien być oficjalny hymn tej federacji
ODPOWIEDZ