Nie oglądałem niestety, a jedynie śledziłem relację w necie.
Patrząc na wynik musiało to wyglądać pod koniec już żałośnie dla Italiańców... Nasi ich potraktowali wręcz niehumanitarnie... Sponiewierać miszcza tak wstydliwie do 14-tu... Kopanie leżącego...
Miło, tym bardziej, że kolejne pokolenie też rozrabia - również dzisiaj zdobyli srebro na mistrzostwach świata U19.
Mamy długą ławkę, starych, młodych, chłopaki nam zapewnią radochę jeszcze przez wieeele lat...
Jak widać jak się ma mocną ligę w siatkówce to ma się i wyniki. A nasi komentatorzy sportowi podniecają się szmacianką kopaną w naszej pożal się Boże ekstraklasie czy jak to tam się teraz nazywa.
Fakt. W skrócie:
- idzie na razie jak po gródzie
- realistycznie nie mamy szans pójść dalej niż ćwierćfinał (wiem, najpierw Belgia)
- nierealistycznie liczę na finał (wygrany!)
- Paulina Damaske!
Na poprzednich mistrzostwach też szło kiepsko a walkę o półfinał przegrały z serbkami naprawdę po dobrym ciężkim meczu. Może jescze się zbudują tzreba wierzyć. To nie reprezentacja piłkarska i tu zawsze można liczyć że damy radę
Dark, jeśli dobrze kojarzę to niestety wpadniemy na Włoszki w ćwierćfinale (jeśli pokonamy najwsampierw Belgijki, a Włoszki uporają się z naprawdę dobrze grającymi Niemkami)... Ale! Szanse mimo że niewielkie - to jednak NIEZEROWE!!! Walczymy
No wiem, ale to sport.
Liczę na to, że dziewczyny z Niemiec przyjechały na Pukhet na tzw "chyt" bo w kraju Niemcy o anatolijskich rysach wolą Turczynki. Część ze względu na lokalizację to na saksy po prostu zostaje po turnieju. Świat zwariował. Dawniej się na saksy jeździło do Niemiec. Teraz laski jeżdżą na Pukhet, a Tajki u nas na budowach robią, bo miejsc coraz więcej i Pan Prezydent o to dba, żeby się zwalniały dla pięknych kobiet. Bo w przyszłości u nas ma być jak dawniej na Khaosan. Miał być Budapeszt, miało Tokyo, będzie Bangkok.
E-no pewnie, że teog nie wymyśliłem, ja maluczki.. gdzież mi tam?
Jest książka na ów temat dr Aleksandry Sarny.
Ale damy radę, nasze dziewczyny potrafią się zmobilizować Stysiak sięgnie po szczyt formy i pójdzie. Nie wiem czemu nie gra Olivia, mało wchodzi i chyba nie jest w formie.
Właściwie każdy mecz ma swoją leaderkę w naszym zespole i to chyba bdb, że zmiennie i zaskakująco dla przeciwniczek.